Direktlänk till inlägg 13 november 2012

I don't know who I am without you

Av Linda - 13 november 2012 16:03

Idag har varit en helt okej dag. Det går så otroligt upp och ner med måendet just nu så jag är glad för det lilla. Fick tid över på tvätttiden idag så vi har tvättat lite minityrkläder. Bakat kärleksmums tills en vän till sambon kom förbi, resten är nu i frysen till nästa besök. Lite hemmafru finns det nog i mig ändå ;)

Imorgon ska jag hämta bälte hos sjukgymnasten, så förhoppningsvis kommer jag kunna röra mig lite mer tillsammans med kryckorna. Egentligen bor vi nära centrum och parken, men tråkigt nog säger kroppen ifrån innan jag ens kommit halvvägs. Kondisen är otroligt kass just nu så jag hoppas verkligen jag ska kunna jobba upp den en aning tills förlossning nu när jag får hjälpmedel.

Dagarna känns långa och det är svårt att fylla dom med stillasittande aktiviteter. Har börjat virka en filt till lill-krypet så jag har åtminstone ett lite större projekt på gång. Men är så stressad över ekonomi och över allt vi inte har åt bebis än. Förstår inte hur det ska gå ihop allting. Eller, det kommer inte gå ihop. Min bebis kommer få leva naken och bli buren i en shoppingkasse med toapapper som blöja. Ja ja, överdrivet, men fan inte långt ifrån. Ibland undrar jag vad sjutton jag tänkte på!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 20 november 2012 17:00

Ny vecka, nya tag? Jag försöker. Men gravidbullen är i vägen vad jag än ska göra. Ta på sig strumpor till exempel. Det måste verkligen se lika jobbigt ut som det är för häromdagen frågade sambon om han skulle hjälpa mig. Men vad fan, lite värdighet...

Av Linda - 4 november 2012 16:38

Känslan när hela ens inre skriker "Du har gjort ett misstag!". ...

Av Linda - 4 november 2012 11:38

Tuff dag. Allt känns bajs och blä. Ångest från varje por.

Av Linda - 31 oktober 2012 11:38

Flytten är över. Dock har jag varit megaförkyld ända sedan vi anlände. Frossa, värmevallningar, hosta tills kräkningar, snorig. Ja, ni fattar. Dessutom kan jag inte gå utanför dörren pga smärtor i nedre rygg. Ischias troligtvis. Ska träffa min nya ba...

Av Linda - 18 oktober 2012 15:14

Intensiv vecka. Eller veckor till och med. Dagarna har varit väldigt inplanerade för att hinna med saker, samt träffa släkt och vänner. Varit och hälsat på hos larvmor med övernattning. Varit längs fina minnens kvarter i Hillevik med syrran. Tacokv...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se