Direktlänk till inlägg 31 oktober 2012

För dig ska jag göra det tusen gånger om

Av Linda - 31 oktober 2012 11:38

Flytten är över. Dock har jag varit megaförkyld ända sedan vi anlände. Frossa, värmevallningar, hosta tills kräkningar, snorig. Ja, ni fattar. Dessutom kan jag inte gå utanför dörren pga smärtor i nedre rygg. Ischias troligtvis. Ska träffa min nya barnmorska imorgon, får se vad hon tror.

Med andra ord är jag fast i vår nya lägenhet. Sambon blir utskickad till affären var och varannan dag, fick i mig två stycken Ben&Jerrys förra veckan. Gott men dyrt ^^

Kan inte packa upp i tempot jag vill, eller göra mycket alls. Jag vill ut och utforska miljön i vårt nya område, gå mysiga skogspromenader med sambon och Polly. Istället är jag förvisad till soffa, säng eller stol med målarbok eller angry birds. Känns skiiiitkul! INTE.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 20 november 2012 17:00

Ny vecka, nya tag? Jag försöker. Men gravidbullen är i vägen vad jag än ska göra. Ta på sig strumpor till exempel. Det måste verkligen se lika jobbigt ut som det är för häromdagen frågade sambon om han skulle hjälpa mig. Men vad fan, lite värdighet...

Av Linda - 13 november 2012 16:03

Idag har varit en helt okej dag. Det går så otroligt upp och ner med måendet just nu så jag är glad för det lilla. Fick tid över på tvätttiden idag så vi har tvättat lite minityrkläder. Bakat kärleksmums tills en vän till sambon kom förbi, resten är ...

Av Linda - 4 november 2012 16:38

Känslan när hela ens inre skriker "Du har gjort ett misstag!". ...

Av Linda - 4 november 2012 11:38

Tuff dag. Allt känns bajs och blä. Ångest från varje por.

Av Linda - 18 oktober 2012 15:14

Intensiv vecka. Eller veckor till och med. Dagarna har varit väldigt inplanerade för att hinna med saker, samt träffa släkt och vänner. Varit och hälsat på hos larvmor med övernattning. Varit längs fina minnens kvarter i Hillevik med syrran. Tacokv...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se