Direktlänk till inlägg 18 oktober 2012

I found a martyr in my bed tonight

Av Linda - 18 oktober 2012 15:14

Intensiv vecka. Eller veckor till och med. Dagarna har varit väldigt inplanerade för att hinna med saker, samt träffa släkt och vänner.

Varit och hälsat på hos larvmor med övernattning. Varit längs fina minnens kvarter i Hillevik med syrran. Tacokväll med syrran. Igår en middag med ett tiotal släktingar. Idag sista möte med terapeut och hämtat papper hos barnmorskan att ta med ner till den nya. Tokmånga tekvällar med Sandra. Ikväll kommer ett par nära vänner över för en sista mysig umgängeskväll. Och imorgon anländer sambons föräldrar och bror med flickvän i lastbil och husbil. Lördag går lasset.


Har ännu inte tagit in det hela tror jag. Känns fortfarande inte helt verkligt. Längtar tills hela grejen är över och vi är installerade i nya lägenheten. Stressad över hur djuren ska ta resan ner, samt jag själv. Särskilt som jag måste kissa var tionde minut, inte mycket plats i magen nu :P


Bebis känns också overkligt fortfarande. Det blev lite mer påtagligt när en vän fick barn bara häromdagen. Hur söt som helst!

Ska återgå till musiklyssnande. Det verkar som att Fun - Some nights är uppskattad, blir värsta breakdance i magen så fort den låten är igång ^^

 
ANNONS
 
fru vargavinter

fru vargavinter

28 oktober 2012 23:09

hoho! inte visste jag att du börjat blogga igen! :)

http://fruvargavinter.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 20 november 2012 17:00

Ny vecka, nya tag? Jag försöker. Men gravidbullen är i vägen vad jag än ska göra. Ta på sig strumpor till exempel. Det måste verkligen se lika jobbigt ut som det är för häromdagen frågade sambon om han skulle hjälpa mig. Men vad fan, lite värdighet...

Av Linda - 13 november 2012 16:03

Idag har varit en helt okej dag. Det går så otroligt upp och ner med måendet just nu så jag är glad för det lilla. Fick tid över på tvätttiden idag så vi har tvättat lite minityrkläder. Bakat kärleksmums tills en vän till sambon kom förbi, resten är ...

Av Linda - 4 november 2012 16:38

Känslan när hela ens inre skriker "Du har gjort ett misstag!". ...

Av Linda - 4 november 2012 11:38

Tuff dag. Allt känns bajs och blä. Ångest från varje por.

Av Linda - 31 oktober 2012 11:38

Flytten är över. Dock har jag varit megaförkyld ända sedan vi anlände. Frossa, värmevallningar, hosta tills kräkningar, snorig. Ja, ni fattar. Dessutom kan jag inte gå utanför dörren pga smärtor i nedre rygg. Ischias troligtvis. Ska träffa min nya ba...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se