Direktlänk till inlägg 30 september 2012

I'm not the one that you want, I'll only let you down

Av Linda - 30 september 2012 19:47

Jag ska snart göra en av de största förändringarna i mitt liv, följt av en bebis ca 2 månader efter. Det vore ganska skönt om fler i min omgivning kunde vara lite mer positiva och stöttande istället för att tjura och vara negativa. Det kommer ju automatiskt bli så att de som ger mig stöd är de jag vänder mig till när det blir jobbigt, för det KOMMER bli jobbigt. Besviken är väl rätt ord som passar på vissa. Så, gnällstunden är över.


Haft en skön helg med sambon. Åt lösgodis igår för första gången på jag vet inte hur länge. Det var gott, men det är sjukt vad mitt sockersug och allt annat sug helt plötsligt är icke-existerande. Hoppas det håller i sig efter graviditeten oxå!
Dock har jag lite svårt att anpassa mig till att inte vilja äta allt jag ser. Det har verkligen aldrig hänt förut utan ansträngning. Mat har alltid varit ett problem även om jag kommit tillrätta med det på senare år. Det är faktiskt gott med lagom mycket, det blir inte godare ju mer jag äter.

Och te är gott igen! Har nästan under alla 27 veckor som gått inte varit sugen alls. Det har varit skumt, det är ju liksom jag att älska te. Men nu så. Kryddigt chai är bäst såhär på hösten :D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 20 november 2012 17:00

Ny vecka, nya tag? Jag försöker. Men gravidbullen är i vägen vad jag än ska göra. Ta på sig strumpor till exempel. Det måste verkligen se lika jobbigt ut som det är för häromdagen frågade sambon om han skulle hjälpa mig. Men vad fan, lite värdighet...

Av Linda - 13 november 2012 16:03

Idag har varit en helt okej dag. Det går så otroligt upp och ner med måendet just nu så jag är glad för det lilla. Fick tid över på tvätttiden idag så vi har tvättat lite minityrkläder. Bakat kärleksmums tills en vän till sambon kom förbi, resten är ...

Av Linda - 4 november 2012 16:38

Känslan när hela ens inre skriker "Du har gjort ett misstag!". ...

Av Linda - 4 november 2012 11:38

Tuff dag. Allt känns bajs och blä. Ångest från varje por.

Av Linda - 31 oktober 2012 11:38

Flytten är över. Dock har jag varit megaförkyld ända sedan vi anlände. Frossa, värmevallningar, hosta tills kräkningar, snorig. Ja, ni fattar. Dessutom kan jag inte gå utanför dörren pga smärtor i nedre rygg. Ischias troligtvis. Ska träffa min nya ba...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se