Direktlänk till inlägg 10 september 2012

You can get addicted to a certain kind of sadness

Av Linda - 10 september 2012 10:37

Humöret svänger. Under dagarna känns flytt till Blekinge helt rätt, det är en stor grej, och jag kommer alltid ångra mig om jag inte åtminstone ger det en chans. Längtar efter att flytta från denna lägenhet som känns som en grotta med människor precis överallt åt alla håll.

Nätterna. De är värre. Då kommer ångesten och osäkerheten. "Tänk om..." är en väldigt onödig början på många tankar. Försöker kontra sådana med det enkla att "So what? Då har jag ju provat iaf!" Funkar väl lite till och från :P


Mitt i allt detta som drar energi och kraft är graviditeten mer påtagande för var dag. Därför har jag verkligen inte mycket övers för annat som drar onödigt mycket energi. Försöker att lägga min tid på de som bryr sig och är nära, känns väldigt viktigt nu innan vi flyttar :)

Hur jag ska hinna allt detta på 5-6 veckor är en annan sak, samtidigt som allt ska rensas, packas och vissa saker skänkas bort.

För tillfället tänker jag ge mig hän åt känslan av spänning över att flytta närmare 70 mil, till ett nytt landskap och en ny stad. Det kan ju faktiskt bli hur bra som helst!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 20 november 2012 17:00

Ny vecka, nya tag? Jag försöker. Men gravidbullen är i vägen vad jag än ska göra. Ta på sig strumpor till exempel. Det måste verkligen se lika jobbigt ut som det är för häromdagen frågade sambon om han skulle hjälpa mig. Men vad fan, lite värdighet...

Av Linda - 13 november 2012 16:03

Idag har varit en helt okej dag. Det går så otroligt upp och ner med måendet just nu så jag är glad för det lilla. Fick tid över på tvätttiden idag så vi har tvättat lite minityrkläder. Bakat kärleksmums tills en vän till sambon kom förbi, resten är ...

Av Linda - 4 november 2012 16:38

Känslan när hela ens inre skriker "Du har gjort ett misstag!". ...

Av Linda - 4 november 2012 11:38

Tuff dag. Allt känns bajs och blä. Ångest från varje por.

Av Linda - 31 oktober 2012 11:38

Flytten är över. Dock har jag varit megaförkyld ända sedan vi anlände. Frossa, värmevallningar, hosta tills kräkningar, snorig. Ja, ni fattar. Dessutom kan jag inte gå utanför dörren pga smärtor i nedre rygg. Ischias troligtvis. Ska träffa min nya ba...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se