Direktlänk till inlägg 30 augusti 2012

scream a little louder for me baby

Av Linda - 30 augusti 2012 21:17

Just nu finns det inte mycket ordning och reda kan jag säga.

Först verkar det luta åt ena hållet, sedan tvärvänder pannkakan och förvirringen är ett faktum. Kanske kan saker bli lite mer säkra till nästa vecka, vore skönt att ha lite koll på vad som ska hända. Försöker tro och hoppas att allt ska ordna sig till det bästa. För tillfället är jag ganska positiv, men det är långt ifrån mycket den känslan infinner sig.


Är väldigt tacksam för mina närmaste vänner just nu, som bollar tankar och funderingar eller bara finns och är allmänt söta. Hade nog inte klarat all denna press annars. Sambon ska väl ha några plus i kanten också som står ut med denna hormonkossa. Jag har alltid tänkt mig att graviditet bara är jobbigt för den ena parten, men det han får stå ut med nu alltså... Haha!


Haft en trevlig eftermiddag med besök av gravidovän och sedan True Blood med sambon. Han blev hooked till slut han med, mwahaha!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 20 november 2012 17:00

Ny vecka, nya tag? Jag försöker. Men gravidbullen är i vägen vad jag än ska göra. Ta på sig strumpor till exempel. Det måste verkligen se lika jobbigt ut som det är för häromdagen frågade sambon om han skulle hjälpa mig. Men vad fan, lite värdighet...

Av Linda - 13 november 2012 16:03

Idag har varit en helt okej dag. Det går så otroligt upp och ner med måendet just nu så jag är glad för det lilla. Fick tid över på tvätttiden idag så vi har tvättat lite minityrkläder. Bakat kärleksmums tills en vän till sambon kom förbi, resten är ...

Av Linda - 4 november 2012 16:38

Känslan när hela ens inre skriker "Du har gjort ett misstag!". ...

Av Linda - 4 november 2012 11:38

Tuff dag. Allt känns bajs och blä. Ångest från varje por.

Av Linda - 31 oktober 2012 11:38

Flytten är över. Dock har jag varit megaförkyld ända sedan vi anlände. Frossa, värmevallningar, hosta tills kräkningar, snorig. Ja, ni fattar. Dessutom kan jag inte gå utanför dörren pga smärtor i nedre rygg. Ischias troligtvis. Ska träffa min nya ba...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se