Direktlänk till inlägg 16 juli 2012

I övrigt

Av Linda - 16 juli 2012 07:54

Snart inne i graviditetsvecka 17 och jag har fortfarande inte lyckats tro på att det inom ett halvår ska ploppas ut en bebis. Jag försöker prata om det som om jag är helt klar med vad som händer, men i ärlighetens namn är jag helt lost! Om jag kände mig som en fet ko innan detta så är det ju ingenting emot nu. Känner mig som en pluffsig pingvin ungefär, haha. Ultraljud nästa vecka, efter det känns det förhoppningsvis på riktigt ^^

Polly-valpen växer och frodas och verkar närma sig 30 kilos-strecket. Ska ta en prommis till djuraffären någon dag snart och se den exakta siffran. Svårt att keep in mind att hon fortfarande bara är just en valp, det syns liksom inte så tydligt längre.


Andra förändringar på gång, mycket ovisshet men även spänning. Skraj som tusan oxå, men det ordnar sig nog till det bästa till slut :D


 
ANNONS
 
Evve

Evve

24 juli 2012 22:15

Bebiiiiiis! :)

http://www.evelinamaria.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 20 november 2012 17:00

Ny vecka, nya tag? Jag försöker. Men gravidbullen är i vägen vad jag än ska göra. Ta på sig strumpor till exempel. Det måste verkligen se lika jobbigt ut som det är för häromdagen frågade sambon om han skulle hjälpa mig. Men vad fan, lite värdighet...

Av Linda - 13 november 2012 16:03

Idag har varit en helt okej dag. Det går så otroligt upp och ner med måendet just nu så jag är glad för det lilla. Fick tid över på tvätttiden idag så vi har tvättat lite minityrkläder. Bakat kärleksmums tills en vän till sambon kom förbi, resten är ...

Av Linda - 4 november 2012 16:38

Känslan när hela ens inre skriker "Du har gjort ett misstag!". ...

Av Linda - 4 november 2012 11:38

Tuff dag. Allt känns bajs och blä. Ångest från varje por.

Av Linda - 31 oktober 2012 11:38

Flytten är över. Dock har jag varit megaförkyld ända sedan vi anlände. Frossa, värmevallningar, hosta tills kräkningar, snorig. Ja, ni fattar. Dessutom kan jag inte gå utanför dörren pga smärtor i nedre rygg. Ischias troligtvis. Ska träffa min nya ba...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se