Alla inlägg under december 2010

Av Linda - 9 december 2010 13:31

intagit njutning i form av olika framträdanden på skolan under förmiddagen. elin fick mig och troligen majoriteten av publiken att spruta tårar med sin dikt om sin dotter freja. louise berör mig alltid djupt med sina texter, de är ärliga och går rakt in i mitt hjärta. det bjöds på en hel del musik oxå, och lite standup så skrattmusklerna har fått lite träning. toknöjd med förmiddagen!

skulle egentligen till tandläkaren oxå, men jag ska tvätta ikväll och känner redan att det tar emot, så jag bokade om. har mycket som tynger mina tankar just nu, och försöker verkligen kämpa för att vara med i skolan.

ska gosa lite katt nu, har en pucko som hänger på min axel och brutalgosar med mitt öra och försöker göra detsamma med hela mitt ansikte.

Av Linda - 8 december 2010 20:53

 

bamse i vårt kaosiga kök, det är saker överallt efter flytten!


en tung förmiddag slutade i en lättsam dag och eftermiddag. jag och dennis har matat änderna i stadsparken med en färsk limpa (bamse trodde oxå att han var en and och hoppade efter brödsmulor), druckit en hel del te, pratat och skrattat till youtube-videos.

känner mig fortfarande ganska nere och är sjukt trött, men försöker ladda med... ja vad tror ni? ÄNNU MER TE såklart ;)

det är showtime på västerberg imorgon, då det är öppen scen för elever som vill framträda med whatever, en i klassen ska läsa en av sina dikter så det ska bli kul. inte många dagar kvar av terminen nu, men jag ska försöka vara med och njuta av sista tiden så mycket jag kan!

Av Linda - 2 december 2010 20:45

även om jag just nu är irriterad på röran här hemma, känner jag mig redan just det, hemma. vi kommer få det riktigt bra i denna lägenhet, som påminner mer om radhus egentligen. jag har aldrig gillat att bo på botten förut, men det här kommer bli skitbra!

förstår inte var jag ska göra av allt bara, just nu är varenda yta full med drakar, krukor, filmer, böcker etc. att sedan försöka sortera upp plus få det att se snyggt ut blir en utmaning. pysslig som jag är känns det ändå rätt mysigt att fixa och dona. behöver bara lära mig att inte bara köra på, utan vila oxå. men när jag har en viss sinnesstämning då jag tokröjer är det samma sak att erbjuda hannibal lecter en frukt som att be mig ta det lugnt. fråga min sambo, haha.


har haft ett möte med klassföreståndare om de sista veckorna i skolan, och försökt sålla bort vissa saker så jag ska orka med. när vi får papper på att vi gått kursen kommer det på mitt stå halvtid, men jag ska väl försöka vara nöjd med mig själv ändå.

komma igång med lite mer motion oxå så blir det jättemassa bra. lockar dock inte med promenader så mycket i kylan när till och med näshåren blir frostiga!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Skapa flashcards