Direktlänk till inlägg 8 december 2010

dricka te och mata änder är en bra lyckokur

Av Linda - 8 december 2010 20:53

 

bamse i vårt kaosiga kök, det är saker överallt efter flytten!


en tung förmiddag slutade i en lättsam dag och eftermiddag. jag och dennis har matat änderna i stadsparken med en färsk limpa (bamse trodde oxå att han var en and och hoppade efter brödsmulor), druckit en hel del te, pratat och skrattat till youtube-videos.

känner mig fortfarande ganska nere och är sjukt trött, men försöker ladda med... ja vad tror ni? ÄNNU MER TE såklart ;)

det är showtime på västerberg imorgon, då det är öppen scen för elever som vill framträda med whatever, en i klassen ska läsa en av sina dikter så det ska bli kul. inte många dagar kvar av terminen nu, men jag ska försöka vara med och njuta av sista tiden så mycket jag kan!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 20 november 2012 17:00

Ny vecka, nya tag? Jag försöker. Men gravidbullen är i vägen vad jag än ska göra. Ta på sig strumpor till exempel. Det måste verkligen se lika jobbigt ut som det är för häromdagen frågade sambon om han skulle hjälpa mig. Men vad fan, lite värdighet...

Av Linda - 13 november 2012 16:03

Idag har varit en helt okej dag. Det går så otroligt upp och ner med måendet just nu så jag är glad för det lilla. Fick tid över på tvätttiden idag så vi har tvättat lite minityrkläder. Bakat kärleksmums tills en vän till sambon kom förbi, resten är ...

Av Linda - 4 november 2012 16:38

Känslan när hela ens inre skriker "Du har gjort ett misstag!". ...

Av Linda - 4 november 2012 11:38

Tuff dag. Allt känns bajs och blä. Ångest från varje por.

Av Linda - 31 oktober 2012 11:38

Flytten är över. Dock har jag varit megaförkyld ända sedan vi anlände. Frossa, värmevallningar, hosta tills kräkningar, snorig. Ja, ni fattar. Dessutom kan jag inte gå utanför dörren pga smärtor i nedre rygg. Ischias troligtvis. Ska träffa min nya ba...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se