Direktlänk till inlägg 27 november 2010

uppskjuten flytt

Av Linda - 27 november 2010 07:42

vädret igår gav sin tydliga åsikt om att vi hade en flytt inplanerad. jag hoppas verkligen att dagens väder ska vara vänligare. det var inte alls kul att börja gräva upp vissa saker ur lådor igen för att stanna en till natt. sambon har dessutom tenta precis under de timmar idag som pusslats ihop med moster och morbror, så vår knapra flytthjälp blir en stark karl mindre. dock är jag glad bara vi kan flytta över det viktigaste idag och resten imorgon. håll tummarna för vädergudarna!

 
ANNONS
 
Bimbo Boy

Bimbo Boy

27 november 2010 16:17

Vad skönt att du slapp vänta längre än så. Men du skulle ha förvarnat mig så hade jag också kunnat hjälpa till! :) Kram

http://bimboboy.com/blogg

 
Evve

Evve

28 november 2010 16:27

Hoppas flytten går så smidigt som möjligt i snöstormen :) Vart ska ni flytta förresten? Det har jag ju inte frågat! KramKram

http://www.thereandbackagain.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 20 november 2012 17:00

Ny vecka, nya tag? Jag försöker. Men gravidbullen är i vägen vad jag än ska göra. Ta på sig strumpor till exempel. Det måste verkligen se lika jobbigt ut som det är för häromdagen frågade sambon om han skulle hjälpa mig. Men vad fan, lite värdighet...

Av Linda - 13 november 2012 16:03

Idag har varit en helt okej dag. Det går så otroligt upp och ner med måendet just nu så jag är glad för det lilla. Fick tid över på tvätttiden idag så vi har tvättat lite minityrkläder. Bakat kärleksmums tills en vän till sambon kom förbi, resten är ...

Av Linda - 4 november 2012 16:38

Känslan när hela ens inre skriker "Du har gjort ett misstag!". ...

Av Linda - 4 november 2012 11:38

Tuff dag. Allt känns bajs och blä. Ångest från varje por.

Av Linda - 31 oktober 2012 11:38

Flytten är över. Dock har jag varit megaförkyld ända sedan vi anlände. Frossa, värmevallningar, hosta tills kräkningar, snorig. Ja, ni fattar. Dessutom kan jag inte gå utanför dörren pga smärtor i nedre rygg. Ischias troligtvis. Ska träffa min nya ba...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se