Direktlänk till inlägg 7 november 2010

halloweenfirande

Av Linda - 7 november 2010 21:20

carro, larv, emma och marie.


efter middag och lite gott att dricka hemma hos marie röjde vi på heartbreak i gävle. jag har aldrig varit mycket för att dansa, men jag gjorde i stort sett inte annat. hade hur roligt som helst! :)

tyvärr är jag inte van vid högklackat och i samband med öl och drinkhalt golv gjorde jag en liten vurpa. fick höra från de andra att jag gjorde en frigudinne-immitation med drinken i min hand som klarade sig utan spill (någorlunda iaf, haha). efter det fortsatte jag dansa utan att tänka mer på det.

idag vaknade jag med stukad fot. hade nog för mycket trevlig dricka i mig för att känna det på kvällen :P

tidigare på lördagen lyckades jag dessutom bryta en bit av en tand när jag käkade en riesen och lyckades bita tag i en piercing. märkte inte att tanden var skadad förrän jag svalt godiset, så jag åt nog upp tandbiten med. typ jätteblä >.<


hoppas på att min fot blir bra väldigt snart med tanke på kommande flytt (bara 3 veckor nu, wee!) och att sambon inte kan gå med bamse alla rundor heller. känns lite smått jättemassa drygt, men jag får koncentrera mig på att läka fort ^^

 
ANNONS
 
Evve

Evve

10 november 2010 09:21

Åh va roligt, jag älskar att shejka loss på dansgolvet! :)

Hoppas du mår braaa!

KRAM

http://www.thereandbackagain.blogg.se

 
Evve

Evve

16 november 2010 22:16

Frukost is the shiet! :)

Pappa är så söt han, han fick bloggen i present av mig och syrran hihi :)

http://www.thereandbackagain.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 20 november 2012 17:00

Ny vecka, nya tag? Jag försöker. Men gravidbullen är i vägen vad jag än ska göra. Ta på sig strumpor till exempel. Det måste verkligen se lika jobbigt ut som det är för häromdagen frågade sambon om han skulle hjälpa mig. Men vad fan, lite värdighet...

Av Linda - 13 november 2012 16:03

Idag har varit en helt okej dag. Det går så otroligt upp och ner med måendet just nu så jag är glad för det lilla. Fick tid över på tvätttiden idag så vi har tvättat lite minityrkläder. Bakat kärleksmums tills en vän till sambon kom förbi, resten är ...

Av Linda - 4 november 2012 16:38

Känslan när hela ens inre skriker "Du har gjort ett misstag!". ...

Av Linda - 4 november 2012 11:38

Tuff dag. Allt känns bajs och blä. Ångest från varje por.

Av Linda - 31 oktober 2012 11:38

Flytten är över. Dock har jag varit megaförkyld ända sedan vi anlände. Frossa, värmevallningar, hosta tills kräkningar, snorig. Ja, ni fattar. Dessutom kan jag inte gå utanför dörren pga smärtor i nedre rygg. Ischias troligtvis. Ska träffa min nya ba...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se