Alla inlägg under juni 2010

Av Linda - 14 juni 2010 13:32

har haft ganska mycket motgångar under helgen, saknar hamster och har allmänt haft ganska mycket ångest. nya tag idag. ska till sjukgymnastiken om någon timme, och har varit och handlat med mamma. med migränen jag vaknade med i morse tycker jag det räcker för dagen, om man inte räknar vovvepromenader.

på tal om hund så har bamse nu bott hos oss ett helt år. tiden har gått fort och jag har inte ångrat en sekund att vi tog över honom. han har blivit en helt annan hund än den vi hämtade. han är så nöjd och glad hela tiden. sötpluppen :)

Av Linda - 11 juni 2010 19:17

har haft en helt underbar vanlig tråkig dag. jag har städat, tvättat och gått promenader. jag har knappt pratat med någon på hela dagen, men det känns faktiskt ganska skönt! ibland är det läkande att vara ensam med sin egna tystnad.

antagningsbrevet från folkhögskolan ramlade in genom brevinkastet idag. måste erkänna att jag nojjat hela veckan om att jag inte kom med i kursen. men nu så! hösten är planerad och jag kan nu ägna sommaren åt att vara nervös för skolstart och kämpa vidare med viktklubben.


var uppe med tuppen i morse och sov dåligt inatt så det blir tidigt i säng ikväll. ska mysa till det med te och ben&jerrys först, det har jag förtjänat!

Av Linda - 11 juni 2010 09:08

efter impuls från sambons sida hoppade han igår på tåget till sitt kära ronneby. vi fick låna pengar till hans resa, för SJ:s priser är hutlösa. resan dit lyckades vi få ner till strax under tusenlappen, tack vare att han åkte nattåg.

nu är jag alltså ensam ett tag. det känns skönt att få ensamtid, men det är tomt hemma. djuren håller mig mer än gärna sällskap, hade en hel drös med katter i sängen inatt.

det är otroligt mysigt på kvällarna i vanliga fall när vi lägger oss. bamse har sin korg han älskar, som han helst vill bli nerbäddad i och ha så nära sängen det bara går. pucko ligger högst upp i katträdet, uppe vid taket. theodor ligger i huset i katträdet, och virus i fotändan på sängen. de känner alltid på sig när det börjar vankas sänggående och oftast har alla djuren lagt sig innan vi krupit ner i sängen. de trivs verkligen med tillvaron och det ger mig lite exra lycka i vardagen!

vet inte riktigt vad jag ska göra med dagen än. har än så länge promenixat och käkat frulle. ska tvätta lite sen. tänkte hålla mig från stan iaf, student idag. tyvärr är det mulet och småregnar ute, hoppas studenterna får en fin dag ändå :)


Av Linda - 9 juni 2010 12:18

jag satt och kikade på de populäraste bloggarna på bloglovin medans jag tryckte i mig lunch (potatis, kassler, ärtor och pepparrotssås. mums!). försöker förstå vad det är som är så speciellt med deras bloggar, jag förstår verkligen inte. personligen skulle jag få värsta prestationsångest över mitt bloggande om jag hade så sjukt många besökare! ^^

vaknat med spänningsmigrän idag. släpade mig iaf upp i morse, proppade i mig treo och frukost och tog en uppfriskande promenad. varmt idag! det är så vackert ute nu, alla blommor i rosa, lila, gult, blått och vitt. det pirrar i hela kroppen av det!

annars ska jag ta det lugnt nu fram tills tvåtiden. ska släpa mig iväg till sjukgymnasten för undersökning av min onda nacke som ger mig huvudvärk. får se om jag orkar träna efteråt, förhoppningsvis släpper smärtan i huvudet såpass att jag kan göra lite få och långsamma övningar iaf, min rygg behöver det. inte så många ggr kvar innan sommaruppehållet så jag vill liksom passa på!


jaja. balkong och ett glas limevatten nu!

Av Linda - 9 juni 2010 12:00

 

det är inte lätt att få bra bilder på paloma då hon sällan sitter still. numera har hon dock hittat en favoritkruka i fönstret där hon sitter och kikar ut på den enormt stora världen. det bästa hon vet är dock att vara lös på balkongen i soligt väder och bada i sin balja! :)

Av Linda - 2 juni 2010 19:51

jag och bamse var precis på en trevlig kvällspromenad. tror jag känner av endorfinerna av träning och promenader, jag mår för det mesta riktigt bra nowdays. det är inte helt fel måste jag säga!

känner mycket tacksamhet över vad jag har. sambo, djur, vänner, familj och de närmaste som ställer upp så mycket hela tiden vare sig det gäller skjuts för storhandling eller verbala kräkningar. kan sitta och gosa med någon av katterna och bara uppfyllas av sådan värmeklump av kärlek i magen. mina tussbollar! :)

dock känner jag mig riktigt tråkig med bloggningen, snacka knäckebrödsblogg. får ofta lust att skriva något klokt, men när jag väl har tid eller ro att sitta vid datorn är skallen tom, haha.


avslutar med att önska syster malin grattis på fördelsedagen. Snart 30!!! (halvvägs till 60! du har troligen dessutom sovit i ca 9 år!)

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards