Direktlänk till inlägg 2 juni 2010

when i wake up, the dream isn't done

Av Linda - 2 juni 2010 19:51

jag och bamse var precis på en trevlig kvällspromenad. tror jag känner av endorfinerna av träning och promenader, jag mår för det mesta riktigt bra nowdays. det är inte helt fel måste jag säga!

känner mycket tacksamhet över vad jag har. sambo, djur, vänner, familj och de närmaste som ställer upp så mycket hela tiden vare sig det gäller skjuts för storhandling eller verbala kräkningar. kan sitta och gosa med någon av katterna och bara uppfyllas av sådan värmeklump av kärlek i magen. mina tussbollar! :)

dock känner jag mig riktigt tråkig med bloggningen, snacka knäckebrödsblogg. får ofta lust att skriva något klokt, men när jag väl har tid eller ro att sitta vid datorn är skallen tom, haha.


avslutar med att önska syster malin grattis på fördelsedagen. Snart 30!!! (halvvägs till 60! du har troligen dessutom sovit i ca 9 år!)

 
 
Evve

Evve

4 juni 2010 20:13

Älskar verkligen att kasta saker! haha helt sjukt egentligen :)

Gällande viktklubb så går det bra, hade en svacka för några veckor sedan men nu är jag back on track :) Men jag är försiktig för jag vill INTE bli för manisk med det hela :)

Jag är verkligen alltid godissugen, jag önskar att jag var en sån som kunde köpa en godispåsa och spara halva, men det händer liksom bara inte haha :)

Kram!

http://www.enevve.blogg.se

 
Ingen bild

Mallan

11 juni 2010 18:19

Hahaha, tack så jävla mycket =o)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 20 november 2012 17:00

Ny vecka, nya tag? Jag försöker. Men gravidbullen är i vägen vad jag än ska göra. Ta på sig strumpor till exempel. Det måste verkligen se lika jobbigt ut som det är för häromdagen frågade sambon om han skulle hjälpa mig. Men vad fan, lite värdighet...

Av Linda - 13 november 2012 16:03

Idag har varit en helt okej dag. Det går så otroligt upp och ner med måendet just nu så jag är glad för det lilla. Fick tid över på tvätttiden idag så vi har tvättat lite minityrkläder. Bakat kärleksmums tills en vän till sambon kom förbi, resten är ...

Av Linda - 4 november 2012 16:38

Känslan när hela ens inre skriker "Du har gjort ett misstag!". ...

Av Linda - 4 november 2012 11:38

Tuff dag. Allt känns bajs och blä. Ångest från varje por.

Av Linda - 31 oktober 2012 11:38

Flytten är över. Dock har jag varit megaförkyld ända sedan vi anlände. Frossa, värmevallningar, hosta tills kräkningar, snorig. Ja, ni fattar. Dessutom kan jag inte gå utanför dörren pga smärtor i nedre rygg. Ischias troligtvis. Ska träffa min nya ba...

Ovido - Quiz & Flashcards