Direktlänk till inlägg 4 maj 2010

big and chunky

Av Linda - 4 maj 2010 19:16

mår riktigt apa just nu. har helt fastnat i min vikt, kan inte se något annat. är riktigt negativ och bitter till allt. även mot att blogga. vad ger det mig egentligen? tror jag har en sisådär 3-4 läsare. meningslöst.

igår och idag har varit helvetiska, till och från. det blev inte bättre igår av att min frisör helt missförstod hur vi hade fixat med rakningen sist, så nu vill jag bara framåt i tiden så håret växt ut någorlunda. börjar bli för varmt för mössa nu med, så får försöka göra det bästa av det. idag missade jag dbt:n också, utan att ringa. i suck.


en höjdpunkt just nu är en låt från madagaskar 2, love it! titel som rubriken med will.i.am de stunder jag orkar se lite ljust på saker går jag och trallar på den. den fastnar kan jag lova!

 
 
Evve

Evve

6 maj 2010 09:44

Ibland frågar jag mig själv samma sak, varför blogga egentligen?
Men på nå vis kommer jag alltid fram till att det är skönt att ha någonstans att skriva av sig, oavsett om någon kanske läser det eller ej.

Hoppas du känner dig piggare och fylld med energi snart!

Kram Kram från en snart Sandviken-bo

http://www.enevve.blogg.se

 
Evve

Evve

6 maj 2010 16:48

Ja alltså innan jag drar till Oxford i höst ska vi absolut fått till minst en prommis :)

Vi ska flytta till Barrsätra, mitt emot en brädgård ungefär :) Ett hus med rätt stora balkonger i trä :)

http://www.enevve.blogg.se

 
Sandiie

Sandiie

15 maj 2010 15:10

Jo, jag har svarat på SMS.. Antingen har du inte fått svar jag skickat eller så har jag inte fått nå SMS du har skickat.. Konstigt.

http://sandiie.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 20 november 2012 17:00

Ny vecka, nya tag? Jag försöker. Men gravidbullen är i vägen vad jag än ska göra. Ta på sig strumpor till exempel. Det måste verkligen se lika jobbigt ut som det är för häromdagen frågade sambon om han skulle hjälpa mig. Men vad fan, lite värdighet...

Av Linda - 13 november 2012 16:03

Idag har varit en helt okej dag. Det går så otroligt upp och ner med måendet just nu så jag är glad för det lilla. Fick tid över på tvätttiden idag så vi har tvättat lite minityrkläder. Bakat kärleksmums tills en vän till sambon kom förbi, resten är ...

Av Linda - 4 november 2012 16:38

Känslan när hela ens inre skriker "Du har gjort ett misstag!". ...

Av Linda - 4 november 2012 11:38

Tuff dag. Allt känns bajs och blä. Ångest från varje por.

Av Linda - 31 oktober 2012 11:38

Flytten är över. Dock har jag varit megaförkyld ända sedan vi anlände. Frossa, värmevallningar, hosta tills kräkningar, snorig. Ja, ni fattar. Dessutom kan jag inte gå utanför dörren pga smärtor i nedre rygg. Ischias troligtvis. Ska träffa min nya ba...

Ovido - Quiz & Flashcards