Alla inlägg under april 2010

Av Linda - 14 april 2010 12:08

nu är det vår på riktigt. på min förmiddagspromenix med bamse såg jag inte mindre än 3 fjärilar. letar febrilt efter tussilago men no luck yet.

en stackars tennisboll vid vägkanten fick veta vem som bestämmer, bamse skuttade glatt fram och anföll. när bollen inte lekte tillbaka var det dock inte roligt längre så han skuttade vidare och kissade på en lyktstolpe istället.

Av Linda - 12 april 2010 18:35

 

lyxade till med asiatisk kotlettwok, loka i vinglas och fina servetterna. mysigt med lite extra på en vardag, något som faktiskt inte är så svårt att få till. det borde jag göra oftare!

Av Linda - 10 april 2010 16:29

seg dag idag. det enda vettiga jag gjort är väl att duscha i stort sett. ont i huvud och ena örat, som det började blöda ur igår. snacka om att min skalle snurrar på  med tankar om hjärntumörer. ska ringa hälsocentralen på måndag, tills dess får jag vila. skulle egentligen på fest ikväll. typiskt. jag som aldrig partajar!


igår hade jag en toppenkväll iaf. vi var 4 tjejer som firade marie som fyllde 25. vi slirade in till gävle och åt på church street saloon, stans bästa ställe. stämningen och maten är väl värt deras priser som inte direkt är gjort för en sjukskrivens plånbok. kul hade vi, gott åt vi (knappt ett ord utbyttes när maten kommit, förutom "mmm" och liknande) och vi skrattade sjukt mycket.

tydligen var vi uppskattade gäster som de tog bild på och ska sätta upp på wall of fame, en vägg där de häftar upp foton på folk som kommer och äter. gissningsvis var det partyglasögonen marie tvingades att bära som avgjorde vår plats.


nu längtar jag bara till nästa fredag så vi får pengar och kan leva som vanliga människor igen. vi har varit tvungna att knipa ifrån mina sparpengar nu och det känns mindre kul. det ska läggas tillbaka sedan, men ändå, det suger. blä.

Av Linda - 7 april 2010 10:37

ett typiskt exempel på mina skumma drömmar och beteenden i sömnen:

robert kommer och lägger sig efter mig, jag blir skiträdd när han kryper ner.

L - men... jag trodde svarttoan hade tagit dig!

robert skrattar, varpå jag blir skitsur.

L - bra att du tycker att det är så jävla kul iaf!

jag somnar om.



jag har inget minne av vad som händer, vilket är lite pinsamt. det vanligaste är dock att jag skriker robert rakt i örat när jag drömmar mardrömmar, otroligt att han fortfarande har hörseln kvar, haha!

Av Linda - 7 april 2010 10:27

 


jag har det rätt bra just nu. våren kikar fram mer och mer, djuren mår bra och är glada. det enda störningsmomentet är ekonomin som kniper mer än jag och sambon räknat med denna månad. vi har inget att skylla på, utan planerade helt enkelt fel eller inte alls. för nuvarande lever vi på luft och kärlek, vilket går förvånansvärt bra ^^


påskafton tillbringade vi i åshammar hos mamma med övernattning. det var väldigt trevligt, dagen efter tog vi en skön naturpromenad med bamse på morgonen. därute har bamse dessutom möjlighet att sitta fast i långt koppel och springa på gården. som ni ser på bilden är det något han tycker om. ögonblicket som är fångat är när han grävt upp jord och bäddat med för att ligga och sola. knäppisvovve.


det blev en kort update, nu är det dags för hårfärgning och sen vet man aldrig vad dagen kan bjuda på. life is gooood!

Ovido - Quiz & Flashcards