Alla inlägg under mars 2010

Av Linda - 6 mars 2010 17:39

tillvaron har i veckan varit väldigt bra. med tanke på vad som nyligen hände har jag dock svårt att slappna av och ta vara på lyckostunderna, men jag gör mitt bästa. förhoppningsvis räcker det!

jag har varit väldigt effektiv och känner mig helnöjd med att ha haft veckan så fylld. på kvällarna däckar jag ofta redan vid 20, och har sovit tyngre än på länge. har vissa dagar vaknat utvilad vilket jag inte känt ordentligt på flera år.

tror veckan kommit ikapp mig idag dock, för jag är jättetrött, stel i nacken och lite smygmigrän. skulle egentligen till mamma och sova över, men vi tar det troligen imorgon istället. känns ganska skönt att bara vara hemma och göra ingenting (det jag kallar ingenting är nog mycket i andras ögon, men huvudsaken jag gör sånt jag vill och inte måste ^^).


fredag var min och roberts första datenight, ett koncept vi lånat av ett par vänner. en kväll i veckan, som troligen kommer variera vilken dag det blir från vecka till vecka, ägnar vi oss åt bara varandra. det kan vara något ovanligt vi inte brukar göra eller bara något enkelt. vi ska turas om att bestämma, det blir lite spännande på så vis :)

igår var det visserligen mer planerat än som blev av, men vi var båda väldigt trötta. vi lagade iaf mat efter ett recept vi inte provat förr (köttbullar i curry) och tog ett bad tillsammans med ett varsitt glas vin. väldigt mysigt!


ikväll skulle jag tro att robert planerat att nörda vid datorn, så jag ska nog kika lite film och pyssla lite, självklart med oändliga koppar te vid min sida :)

ANNONS
Av Linda - 1 mars 2010 15:21

idag mår jag bra. visserligen är vissa saker otroligt kämpigt just nu, och de gnager ju såklart. men jag gör mitt bästa för att fokusera på de bra sakerna, vilket jag blir bättre och bättre på.

i morse åt jag ordentlig frukost (havregrynsgröt, hårdmackor, te, nypressad apelsinjuice, minibanan), tog en morgonvända med bamse och stack sedan till parkbadet och simmade en halv kilometer. skulle gärna simma dubbelt så mycket, men måste ta det lugnt med ryggen. och jag är helt nöjd med att ens kommit iväg, helt ensam och helt på eget bevåg. go larven!

sammanstrålade med sambon för lunch på stan och sedan med mamma och syster på sjukhuset för anhörigsamtal.


sitter nu med en kopp te (bröllopsyra) och lyssnar på cute is what we aim for. idag leker livet och jag gillar att leka.

ANNONS
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se