Direktlänk till inlägg 25 mars 2010

nedräkning

Av Linda - 25 mars 2010 12:53

denna dag är lite bättre. har på morgonen varit iväg och studsat i vatten på bassängträning, kändes som ett bra avslut på en jobbig vecka.

jag har lagt märke till nu den senaste tiden när jag har haft några riktiga kriser, vilka otroligt lojala vänner jag har. naturligtvis visste jag det innan, men ibland blir jag extra påmind. mamma har oxå funnits där jättemycket, på ett sätt jag inte hade kunnat gissa i mina ungdomsår när vi kämpade på. alla har de hjälpt mig på ett eller annat sätt efter förmåga och möjlighet. tack!


i helgen bär det av till familjen vargavinter. alla fem, åtta om vi räknar tussar! ska bli så himla roligt, mysigt, spännande, underbart. få krama om melissapigan och vargmannen, gulla med kryp och katter.

bokade ett tåg som går tidigt imorgon, vilket gör att jag måste bege mig övermänskligt tidigt. men det står jag ut med!


skulle vilja kunna säga att jag ska slappa hela dagen inför resan imorgon, men tyvärr är det tvätt som gäller. får nog hjälp av sambon iaf, så jag slipper slita ut ryggen för mycket.

iiih, vill ha imorgon nu! :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 20 november 2012 17:00

Ny vecka, nya tag? Jag försöker. Men gravidbullen är i vägen vad jag än ska göra. Ta på sig strumpor till exempel. Det måste verkligen se lika jobbigt ut som det är för häromdagen frågade sambon om han skulle hjälpa mig. Men vad fan, lite värdighet...

Av Linda - 13 november 2012 16:03

Idag har varit en helt okej dag. Det går så otroligt upp och ner med måendet just nu så jag är glad för det lilla. Fick tid över på tvätttiden idag så vi har tvättat lite minityrkläder. Bakat kärleksmums tills en vän till sambon kom förbi, resten är ...

Av Linda - 4 november 2012 16:38

Känslan när hela ens inre skriker "Du har gjort ett misstag!". ...

Av Linda - 4 november 2012 11:38

Tuff dag. Allt känns bajs och blä. Ångest från varje por.

Av Linda - 31 oktober 2012 11:38

Flytten är över. Dock har jag varit megaförkyld ända sedan vi anlände. Frossa, värmevallningar, hosta tills kräkningar, snorig. Ja, ni fattar. Dessutom kan jag inte gå utanför dörren pga smärtor i nedre rygg. Ischias troligtvis. Ska träffa min nya ba...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se