Direktlänk till inlägg 27 februari 2010

extremt ointressant och virrigt inlägg lördagen till ära.

Av Linda - 27 februari 2010 09:56

för första gången i mitt liv äger jag en plattskärm till datorn. 21,5 tum. jämfört med alla gamla små skärmar jag haft är detta sån himla stor förändring så än så länge är jag mest irreterad på att behöva tänka när jag försöker klicka där mina länkar i vanliga fall är ^^ jag hatar att vänja mig vid nya tekniska prylar, men det brukar bli bra när jag väl gör det!

har fått flytta datorn till köksbordet tillfälligt igen då två såna skärmar inte fick plats tillsammans på vårt lilla databord. jag vill inte flytta datahörnan till pysselrummet heller eftersom det är just pysselrummet. där jag stänger in mig med råttorna och duvan och skriver brev, syr, målar warhammer osv. troligen får min dator iaf flytta in dit, då blir det ändå "min" hörna, även om robert självklart använder rummet med. men det är mer jag som pysslar och behöver dra mig undan ibland.

har alltid haft stort behov av att vara ensam och oftast kunnat sysselsätta mig själv väldigt bra, ända sedan barnsben. en bra egenskap tycker jag. och det kan jag skriva också utan att känna mig självgod. progress!

den får dock vänta med att flyttas nån dag iaf, idag är det först och främst tvätt som gäller, och om jag orkar kanske dammsugning. det är så dammigt så jag skulle skämmas ihjäl om någon hälsade på.


robert ska jobba extra ikväll så då får jag lite ensamtid. hade inte soffan gått sönder (VARFÖR händer alltid massa dåligt på samma gång?!!!) hade jag krupit ner där ikväll för lite filmfrossande med nåt gottis. har provisoriskt staplat soffkuddarna, men min rygg klarar inte så lång tid där. dessutom finns det inte en chans att det skulle funka att köpa ny soffa just nu. kanske begagnad om vi hittar någon lämplig, men snön hindrar ju också för att komma in vid vårat hus med släp.

blir kul när jag fyller om ett par veckor. välkommen till min 25-årsfest, går det bra att sitta på golvet? haha!


virrigt inlägg, men min hjärna är väldigt mycket virrig just nu. vissa sms tar mig nästan en halvtimme att skriva, jag fastnar till och från. jaja. ha en bra dag! :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 20 november 2012 17:00

Ny vecka, nya tag? Jag försöker. Men gravidbullen är i vägen vad jag än ska göra. Ta på sig strumpor till exempel. Det måste verkligen se lika jobbigt ut som det är för häromdagen frågade sambon om han skulle hjälpa mig. Men vad fan, lite värdighet...

Av Linda - 13 november 2012 16:03

Idag har varit en helt okej dag. Det går så otroligt upp och ner med måendet just nu så jag är glad för det lilla. Fick tid över på tvätttiden idag så vi har tvättat lite minityrkläder. Bakat kärleksmums tills en vän till sambon kom förbi, resten är ...

Av Linda - 4 november 2012 16:38

Känslan när hela ens inre skriker "Du har gjort ett misstag!". ...

Av Linda - 4 november 2012 11:38

Tuff dag. Allt känns bajs och blä. Ångest från varje por.

Av Linda - 31 oktober 2012 11:38

Flytten är över. Dock har jag varit megaförkyld ända sedan vi anlände. Frossa, värmevallningar, hosta tills kräkningar, snorig. Ja, ni fattar. Dessutom kan jag inte gå utanför dörren pga smärtor i nedre rygg. Ischias troligtvis. Ska träffa min nya ba...

Ovido - Quiz & Flashcards