Direktlänk till inlägg 21 januari 2010

fit for fight! eller ja.. nästan iaf

Av Linda - 21 januari 2010 10:32

man skulle kunna tro att glass till frukost är nåt jättehärligt. it's not! längtar efter min havregrynsgröt och varma kopp te. får tyvärr inte dricka varmt ännu, är inte helt säker på när jag får börja. precis som sist jag blev utskriven från operation blev jag rätt dåligt informerad, något jag egentligen inte lastar vården för. jag är väldigt glad att bli så väl omhändertagen och att de flesta sköterskor tar sig tid, trots deras stressiga jobb.

som ni säkert gissat var operationen lyckad. allt gick dock väldigt snabbt när jag väl var där, jag hade precis fått beviljat lugnande när det blev en öppning för operation redan vid lunch i tisdags. med andra ord hann stesoliden (om det stavas så) inte verka innan det var dags att köras in och sövas. hade turen att få väldigt bra folk därinne så hade inte så mycket panik som väntat.

uppvak gick också bra. blev lite rädd när de började prata om min höga puls, som var det som märktes först när jag fick en blödning i magen sist, men de kom snart fram till att jag bara var stressad, bl a av att de höll på att borra på våningen under så hela rummet i stort sett vibrerade!

hade mest konstig sömn resten av tisdagen, blev lite piggare framåt natten, men drömde konstigt. narkos är jobbigt efteråt, man blir så jäkla snurrig. har ni någon gång varit sådär jobbigt fulla, så när ni blundar ser ni bilder eller hör ljud? så är det, fast mycket värre.


otroligt skönt att komma hem igår. mamma ställde upp på att både skjutsa till och från sjukhuset. försökte tacka massor så hon skulle förstå hur tacksam jag var, hoppas budskapet gick fram. buss hade inte varit ett alternativ (vår bil funkar ju inte, IGEN).

här hemma har jag försökt vila, blivit en hel del spelande vid datorn. försöker få i mig vätska, har inhandlat massa proviva och friscus juice. vaknade med värre smärta idag, som jag blivit varnad för. svårt att svälja smärtstillande då, men det funkade. längtar tills halsen läkt och jag kan försöka reparera min vardag. är vid ganska gott mod, fick en del tid att tänka på sjukhuset som var positiv. behöver få tillbaka min balans och ro för att kunna fortsätta jobba mot att må bättre.



jag vill så himla mycket, behöver bara samla kraft för att komma dit. för egentligen finns det hur mycket äventyr som helst som väntar!

 
 
Ingen bild

Harvey the mutant ninja hamster

21 januari 2010 14:14

Det största äventyret är du och jag, här och nu

 
Evve

Evve

23 januari 2010 11:47

Va skönt att det gick bra!

Och Bullen får gärna läsa upp mina Bullen-brev haha ;)
Vilket storslaget problem va? Som ändå ställer till så mycket irritation hos mig ;)

http://www.enevve.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 20 november 2012 17:00

Ny vecka, nya tag? Jag försöker. Men gravidbullen är i vägen vad jag än ska göra. Ta på sig strumpor till exempel. Det måste verkligen se lika jobbigt ut som det är för häromdagen frågade sambon om han skulle hjälpa mig. Men vad fan, lite värdighet...

Av Linda - 13 november 2012 16:03

Idag har varit en helt okej dag. Det går så otroligt upp och ner med måendet just nu så jag är glad för det lilla. Fick tid över på tvätttiden idag så vi har tvättat lite minityrkläder. Bakat kärleksmums tills en vän till sambon kom förbi, resten är ...

Av Linda - 4 november 2012 16:38

Känslan när hela ens inre skriker "Du har gjort ett misstag!". ...

Av Linda - 4 november 2012 11:38

Tuff dag. Allt känns bajs och blä. Ångest från varje por.

Av Linda - 31 oktober 2012 11:38

Flytten är över. Dock har jag varit megaförkyld ända sedan vi anlände. Frossa, värmevallningar, hosta tills kräkningar, snorig. Ja, ni fattar. Dessutom kan jag inte gå utanför dörren pga smärtor i nedre rygg. Ischias troligtvis. Ska träffa min nya ba...

Ovido - Quiz & Flashcards