Direktlänk till inlägg 13 september 2009

packapackapacka

Av Linda - 13 september 2009 19:24

det är stökigt hemma. jag försöker packa så mycket jag kan för att kunna ta det lugnt dagarna innan flyttlasset avgår. sorterar ut sådant som ska slängas och sånt som ska skänkas till katthemmets loppis. ryggen gör mig fortfarande ganska begränsad tyvärr, men jag gör så gott jag kan. ska se om jag får en snabbis med min sjukgymnast imorgon när jag ska träna så kan jag fråga honom vad han tror om ryggsmärtorna.

min lördag var iaf underbar! åkte ut med jessica och baby alicia till moster carola i skogen. babygull, hundgull, grisgull, kattgull. jag och jessica tog en ridtur i skogen, hon på sin ragge och jag på mosters fredde. skitmysigt var det! mosters hus ligger vääääldigt avsides och när vi red längre ut i skogen var det värsta trollskogsmys. tyckte jag skötte mig riktigt bra med tanke på att jag inte ridit mycket alls i livet. ska satsa på att hänga med jessica nån gång i veckan, blir jag mer intresserad kan jag säkert börja på nån ridkurs nånstans. känns i låren idag kan jag lova!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Harvey the Mutant Ninja Hamster

17 september 2009 10:05

Du kan få en snabbis med mig, baby ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 20 november 2012 17:00

Ny vecka, nya tag? Jag försöker. Men gravidbullen är i vägen vad jag än ska göra. Ta på sig strumpor till exempel. Det måste verkligen se lika jobbigt ut som det är för häromdagen frågade sambon om han skulle hjälpa mig. Men vad fan, lite värdighet...

Av Linda - 13 november 2012 16:03

Idag har varit en helt okej dag. Det går så otroligt upp och ner med måendet just nu så jag är glad för det lilla. Fick tid över på tvätttiden idag så vi har tvättat lite minityrkläder. Bakat kärleksmums tills en vän till sambon kom förbi, resten är ...

Av Linda - 4 november 2012 16:38

Känslan när hela ens inre skriker "Du har gjort ett misstag!". ...

Av Linda - 4 november 2012 11:38

Tuff dag. Allt känns bajs och blä. Ångest från varje por.

Av Linda - 31 oktober 2012 11:38

Flytten är över. Dock har jag varit megaförkyld ända sedan vi anlände. Frossa, värmevallningar, hosta tills kräkningar, snorig. Ja, ni fattar. Dessutom kan jag inte gå utanför dörren pga smärtor i nedre rygg. Ischias troligtvis. Ska träffa min nya ba...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se