Direktlänk till inlägg 17 juli 2009

payday!

Av Linda - 17 juli 2009 17:02

äntligen har mitt bankkonto fått lite mer att frodas på. har betalat "småräkningar" (det kallar jag de som inte är el och hyra ^^) och fört över pengarna som vi varit skyldiga mamma och hamsters mor & far. hyran tar vi när roberts lön kommer nästa vecka.

vi åkte till willys mellan sambons jobbtimmar, han har delad tur idag men har hunnit umgås med honom litegrann iaf. frysen, skafferiet och kylen är fyllda. vi köpte en cola och en ben&jerry som helggottis.


frånsett ett par dagar (och då var det faktiskt för att det fanns godis kvar efter helgen, imagine that!!) har jag lyckats hålla mig till helgerna med att äta sånt. jag är fullt övertygad om att man klarar sig längre på att få unna sig ibland än att sluta med något helt. för mig är det så iaf.

kroppen har börjat anpassa sig till att röra på sig varje dag på hundpromenixar (knappt några knäproblem alls längre!) och när jag missar ett mellanmål eller så protesterar kroppen med att ge mig yrsel och illamåendehunger.

det känns tungt ibland men det rör sig åt rätt håll iaf. jag vill hellre fixa det här själv än att göra en jävla magsäcksoperation. jag vet ju att jag kan, jag måste bara peppa mig själv när det blir svårt.sol och fint ute, volbeat i högtalarna. jag har världens bästa hamster och vänner. livet är allt bra härligt ändå va? :)

 
ANNONS
 
Evve

Evve

18 juli 2009 19:07

Jag håller med, man blir nästintill manisk om man aldrig får äta typ godis. Då blir det en mani! Bättre att hålla sig till helgerna med lördagsgodis :)

http://www.enevve.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 20 november 2012 17:00

Ny vecka, nya tag? Jag försöker. Men gravidbullen är i vägen vad jag än ska göra. Ta på sig strumpor till exempel. Det måste verkligen se lika jobbigt ut som det är för häromdagen frågade sambon om han skulle hjälpa mig. Men vad fan, lite värdighet...

Av Linda - 13 november 2012 16:03

Idag har varit en helt okej dag. Det går så otroligt upp och ner med måendet just nu så jag är glad för det lilla. Fick tid över på tvätttiden idag så vi har tvättat lite minityrkläder. Bakat kärleksmums tills en vän till sambon kom förbi, resten är ...

Av Linda - 4 november 2012 16:38

Känslan när hela ens inre skriker "Du har gjort ett misstag!". ...

Av Linda - 4 november 2012 11:38

Tuff dag. Allt känns bajs och blä. Ångest från varje por.

Av Linda - 31 oktober 2012 11:38

Flytten är över. Dock har jag varit megaförkyld ända sedan vi anlände. Frossa, värmevallningar, hosta tills kräkningar, snorig. Ja, ni fattar. Dessutom kan jag inte gå utanför dörren pga smärtor i nedre rygg. Ischias troligtvis. Ska träffa min nya ba...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se