Direktlänk till inlägg 4 maj 2009

men gah!

Av Linda - 4 maj 2009 12:05

får visst inte veta helt säkert om flytt idag. det vi vet är att det är 4 före oss som tackat ja, men att det inte är säkert att de klarar kreditupplysningar. vi har fått 2 dagar till uppskov på uppsägning så håll tummarna för att vi vet innan onsdag!

vårat ja är ju fortfarande bindande, så det allra värsta som kan hända är ju två dubbla hyror, men isf får vi ta itu med det då. det är nog ett bättre alternativ än att säga upp för tidigt och sen stå där utan boende iaf.


har idag gjort något jag borde gjort för rätt länge sen men inte orkat. onödiga bilder från det ångestscenario jag skrev om igår i fotoalbum och dator är bortrensade. när/om jag nånsin får min klippbok gjord kan jag ju faktiskt välja att framhäva det som faktiskt betyder något från den tiden och det jag vill minnas. det är läskigt att en sån kort period i livet kan ge såna men, men jag kämpar på.

och vet ni! om 5 små dagar är det minsann 2års-jubileum för larv och hamster :) med tanke på att vi måste hålla i pengar och att vi båda har den synen på livet att bara för att det är ett speciellt datum måste inte den dagen vara värsta tjohejsan kommer vi nog inte superduperfira.

vi är nog mer så att de flesta dagar blir speciella, även om det är vissa man minns extra mycket och som extra fint. och att man kan göra något roligt på en helt "vanlig" dag lika gärna :) 

men såklart känns det jättebra ändå. att en liten kommentar om en bild på en katt kunde leda till att vi hittade varandra. kärlek är bäst! :D 

 
 
Kezia

Kezia

5 maj 2009 09:30

Fyra katter, råtta och duva, det var inte dåligt :D Förstår om det blir svårt att komma iväg då. Min pappa har två katter och de brukar få följa med på sommren, men det kan vara knepigt att kånka iväg på bara två..

Hoppas du kan komma iväg något över sommaren iaf, försöka ta med så många djur det går och sedan kämpa med att fixa vakt åt resten?

http://creed.bloggboken.se

 
kezia

kezia

7 maj 2009 14:53

Haha, så du spelar också wow? :-) Murlocs är söta, jag har en baby-murloc som kan dansa xD

http://creed.bloggboken.se

 
Kezia

Kezia

11 maj 2009 09:11

Hej igen! Vart i Stockholm bor du då? :-) Finns flera tjejer som pendlar, fast om du bor typ superlångt bort, södertälje eller nynäshamn liksom, då går det nog inte, blir för jobbigt i längden. Men flera som pendlar från söder om stan.

Hehe, jag trodde inte heller det var min stil från början, jag har alltid varit alternativ, och tänkte, vadå cheerleading? Men blev intalad att testa på det och så upptäcker man hur kul det är och att det funkar vilken stil man än har ^^

kram

http://creed.bloggboken.se

 
Evve

Evve

31 maj 2009 11:18

haha va lustigt! Jag klarade mig tills i gr sedan rök chokladen minsann ;)
Hur går/gick det med flytten då?

http://www.enevve.blogg.se

 
Evve

Evve

6 juni 2009 16:44

Stället som ligger alldeles bredvid Hangloose på hörnet där om du vet vart det ligger?
Visst var det löjligt?! :)

http://www.enevve.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 20 november 2012 17:00

Ny vecka, nya tag? Jag försöker. Men gravidbullen är i vägen vad jag än ska göra. Ta på sig strumpor till exempel. Det måste verkligen se lika jobbigt ut som det är för häromdagen frågade sambon om han skulle hjälpa mig. Men vad fan, lite värdighet...

Av Linda - 13 november 2012 16:03

Idag har varit en helt okej dag. Det går så otroligt upp och ner med måendet just nu så jag är glad för det lilla. Fick tid över på tvätttiden idag så vi har tvättat lite minityrkläder. Bakat kärleksmums tills en vän till sambon kom förbi, resten är ...

Av Linda - 4 november 2012 16:38

Känslan när hela ens inre skriker "Du har gjort ett misstag!". ...

Av Linda - 4 november 2012 11:38

Tuff dag. Allt känns bajs och blä. Ångest från varje por.

Av Linda - 31 oktober 2012 11:38

Flytten är över. Dock har jag varit megaförkyld ända sedan vi anlände. Frossa, värmevallningar, hosta tills kräkningar, snorig. Ja, ni fattar. Dessutom kan jag inte gå utanför dörren pga smärtor i nedre rygg. Ischias troligtvis. Ska träffa min nya ba...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards