Direktlänk till inlägg 3 maj 2009

seperationsångest/stjärnpannkaka

Av Linda - 3 maj 2009 17:51

i brist på saker att göra har jag stått och stekt pannkakor i min lilla stjärnstekpanna idag. gjorde för ont att stå upp medans så jag satte mig på en stol under tiden och reste mig vid varje vändning och ny läggning. efter ca 10 pannkakor fick sambon ta över, det räckte för att ge mig överdrivet ont.

det gör ont när jag står, sitter, ligger. jag är så otroligt begränsad och det gör mig sjukt frustrerad. "oj, jag tappade något på golvet. men aj, jag kan inte ta upp det själv. roooooobert!" typ så.


sambon har offrat ett par timmars pluggande idag för att lindra min smärta och ångest med lite gos och family guy.

nu har jag dock fått ett anfall av en särskild ångest. en av de värsta. över något jag inte egentligen bryr mig om längre. jag VET att det beror på min seperationsångest som ligger i min borderline. men jag blir lika arg varje gång.

jag kände honom bara i några månader. men sättet allt tog slut har gjort min ångest efter det förhållandet till ett helvete. slut genom telefon. totalt ignorerad utan förklaring till någonting. det allra värsta jag kunde föreställa mig, det allra värsta de flesta med borderline kan utsättas för. det triggar bara på att vilja ringa ringa ringa, allt för att få höra att allt är okej fast det klart som fan inte är det. 

jag vet också att det var han som var feg, inte kunde ta konflikter. ändå tar jag på mig all skuld och undrar vad jag gjorde fel. fast jag bryr mig ju inte nu. faktiskt. jag har världens underbaraste sambo och kunde inte varit mer kär än såhär. innan det ens hände hade jag samma slags ångest fast över andra saker som jag fastnade i.

och hur underbar är inte min hamster? som lyssnar och tröstar på mina tankar och vinklingar av allt, utan att känna sig hotad av att situationen var med en annan kille. som lägger armen om mig, stryker mig på kinden och säger att det är okej. 

egentligen är jag ju faktiskt jävligt lycklig!

 
 
Evve

Evve

3 maj 2009 20:42

Åh vilka fina pannkisa! :)
Nu blev jag avis, tur att jag slängt i hop en äppelpaj som vi snart ska smaska i oss här hihi.

Hoppas du blir piggare med det onda snart, stackars dig. Aldrig roligt att ha ont och inte kunna göra allt man vill ;/

http://www.enevve.blogg.se

 
Kezia

Kezia

3 maj 2009 20:42

Glad att du är lycklig med din sambo :D Men förstår din ångest till hundra procent.. Kramar.

http://creed.bloggboken.se

 
vampireslave

vampireslave

3 maj 2009 23:45

haha! jag satt oxå på en stol och stekte pannkakor idag! fast mina blev inte lika fina. ;) ...och du, den där ångesten, så himla bra av dig att sätta ord på den och kunna tala om var den kommer ifrån, det gör ju att varje gång den dyker upp blir du förbannad och kämpar emot! du är så jävla bra!

http://vampireslave.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 20 november 2012 17:00

Ny vecka, nya tag? Jag försöker. Men gravidbullen är i vägen vad jag än ska göra. Ta på sig strumpor till exempel. Det måste verkligen se lika jobbigt ut som det är för häromdagen frågade sambon om han skulle hjälpa mig. Men vad fan, lite värdighet...

Av Linda - 13 november 2012 16:03

Idag har varit en helt okej dag. Det går så otroligt upp och ner med måendet just nu så jag är glad för det lilla. Fick tid över på tvätttiden idag så vi har tvättat lite minityrkläder. Bakat kärleksmums tills en vän till sambon kom förbi, resten är ...

Av Linda - 4 november 2012 16:38

Känslan när hela ens inre skriker "Du har gjort ett misstag!". ...

Av Linda - 4 november 2012 11:38

Tuff dag. Allt känns bajs och blä. Ångest från varje por.

Av Linda - 31 oktober 2012 11:38

Flytten är över. Dock har jag varit megaförkyld ända sedan vi anlände. Frossa, värmevallningar, hosta tills kräkningar, snorig. Ja, ni fattar. Dessutom kan jag inte gå utanför dörren pga smärtor i nedre rygg. Ischias troligtvis. Ska träffa min nya ba...

Ovido - Quiz & Flashcards