Direktlänk till inlägg 23 april 2009

torsdag

Av Linda - 23 april 2009 18:09

jag och sambon var på stan idag. när vi var på väg till bussen hem passerade vi en mamma och hennes dotter som gick lite på efterkälken. hon släpade fötterna efter sig och ropade:

"mamma mamma vänta!"

och fick till svar:

"shattap chicken, påsken är över."

liksom.. va?! har aldrig hört något prata med sitt barn på liknande sätt. jag har hört folk skälla och vara arga, men inte tilltala med sån uppkäftighet. det lät dock rätt kul, vilket mamman där antagligen visste (hon hade två vänner med sig så försökte nog verka rolig). stackars barn.


i brevlådan väntade ett tjockt kuvert på mig. min läkare sa när vi pratade att min gallstensoperation kommer äga rum om 4-6 veckor. najs, tänkte jag, då hinner jag iaf vänja mig vid tanken eftersom jag är så rädd.

nehej då. på tisdag, den 28 april ska den göras! det är liksom inte ens EN vecka dit. på måndag ska jag dit för att kolla narkos och lite så, skulle vara där en stor del av dagen. på tisdag (morgon antagligen) läggs jag in och får troligen spendera natten efter operationen där.

måste alltså imorgon ringa och avboka 2 träningar, vattengympan, terapi inför nästa vecka. hade lite tankar på att hälsa på mälissamys nästa helg med, iofs har vi inte bestämt något eller så, men det verkar ju inte jättetroligt att jag kommer orka nu. jag har ingen aning om hur pass ont man får, och det beror nog på vilket slags ingrepp det blir.

eftersom jag väger som jag gör kan det bli svårt med en titthålsoperation och då är de tvungna att göra ett större ingrepp. det märker de dock inte förrän de börjat så jag kommer inte veta innan jag sövs vilka sår jag kommer vakna med.

jag blev så paff av informationen i brevet att jag bara la mig ner och däckade på sängen. inte mycket piggare nu, men ska göra en fruktbricka med ananas, kiwi och drakfrukt till middag. ingen av oss är särskilt hungriga, så det blir lagom. jag tycker ananas är en uppiggande frukt :)


jag tar alla hållna tummar och tår jag kan inför operationen, känns som mitt psyke behöver det!

 
 
vampireslave

vampireslave

24 april 2009 08:47

du har mina tummar och tår! stora kramar!

http://vampireslave.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 20 november 2012 17:00

Ny vecka, nya tag? Jag försöker. Men gravidbullen är i vägen vad jag än ska göra. Ta på sig strumpor till exempel. Det måste verkligen se lika jobbigt ut som det är för häromdagen frågade sambon om han skulle hjälpa mig. Men vad fan, lite värdighet...

Av Linda - 13 november 2012 16:03

Idag har varit en helt okej dag. Det går så otroligt upp och ner med måendet just nu så jag är glad för det lilla. Fick tid över på tvätttiden idag så vi har tvättat lite minityrkläder. Bakat kärleksmums tills en vän till sambon kom förbi, resten är ...

Av Linda - 4 november 2012 16:38

Känslan när hela ens inre skriker "Du har gjort ett misstag!". ...

Av Linda - 4 november 2012 11:38

Tuff dag. Allt känns bajs och blä. Ångest från varje por.

Av Linda - 31 oktober 2012 11:38

Flytten är över. Dock har jag varit megaförkyld ända sedan vi anlände. Frossa, värmevallningar, hosta tills kräkningar, snorig. Ja, ni fattar. Dessutom kan jag inte gå utanför dörren pga smärtor i nedre rygg. Ischias troligtvis. Ska träffa min nya ba...

Ovido - Quiz & Flashcards