Direktlänk till inlägg 9 mars 2009

målare on the way

Av Linda - 9 mars 2009 21:41

imorgon kommer målaren. horray! dock är det samma karl som tapetserade åt oss förra året. han verkade ju jättetrevlig och allt sånt där, tills det hände en grej. jag kom upp i sovrummet och såg att balkongdörren stod öppen. vid det laget hade inte hela balkongen nätats så katterna kunde ju rymma hur lätt som helst. efter att ha stängt dörren och kontrollerat att alla katter var inne gick jag och sa till vänligt att han tyvärr inte kunde vädra, då katterna kunde hoppa ut och försöka flyga. då blånekade han till att ha öppnat dörren. "nej, jag har inte öppnat dörren. det måste någon av er ha gjort."

efter det ville jag bara slå in skallen på honom varje dag han var här och jobbade. både jag och sambon pustade ut när arbetet var färdigt. liksom, varför inte bara be om ursäkt för att ha öppnat dörren?

ja, jag kommer ju hålla ögonen öppna så länge han är i tvättstugan och målar så han inte öppnar nånstans. nu ska han ju till och med vara på bottenvåningen.


annars har dagen varit rätt okej. fick skjuts av mamma till willys för att handla lite smått, färskvaror och så. lite smått gick på 500 spänn. det är dyrt med mat. men ja, så länge inget onödigt handlas så anser jag ändå att matpengar är väl investerade pengar.

i övrigt klickar mitt ena lårfäste när jag går. får väl skylla mig själv, var ute och gick över 2 timmar igår >.< obehagligt, men kan nog stå ut. ska dock hålla mig till kortare promenader tills jag vet hur mina knän och leder ska hanteras på bästa vis. det får jag veta på onsdag hos sjukgymnasten.


höjdpunkten idag var när jag fick veta att boken jag köpt åt melissas freja på bokrean inte blev en dublett av något hon hade. älskar att ge bort uppskattade presenter! :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 20 november 2012 17:00

Ny vecka, nya tag? Jag försöker. Men gravidbullen är i vägen vad jag än ska göra. Ta på sig strumpor till exempel. Det måste verkligen se lika jobbigt ut som det är för häromdagen frågade sambon om han skulle hjälpa mig. Men vad fan, lite värdighet...

Av Linda - 13 november 2012 16:03

Idag har varit en helt okej dag. Det går så otroligt upp och ner med måendet just nu så jag är glad för det lilla. Fick tid över på tvätttiden idag så vi har tvättat lite minityrkläder. Bakat kärleksmums tills en vän till sambon kom förbi, resten är ...

Av Linda - 4 november 2012 16:38

Känslan när hela ens inre skriker "Du har gjort ett misstag!". ...

Av Linda - 4 november 2012 11:38

Tuff dag. Allt känns bajs och blä. Ångest från varje por.

Av Linda - 31 oktober 2012 11:38

Flytten är över. Dock har jag varit megaförkyld ända sedan vi anlände. Frossa, värmevallningar, hosta tills kräkningar, snorig. Ja, ni fattar. Dessutom kan jag inte gå utanför dörren pga smärtor i nedre rygg. Ischias troligtvis. Ska träffa min nya ba...

Ovido - Quiz & Flashcards