Direktlänk till inlägg 20 januari 2009

vad är det som är så svårt att förstå?

Av Linda - 20 januari 2009 08:33

jag vet att mina vänner med katter förstår exakt hur det känns när man ska åka bort och lämna dem ensamma. varför är det så svårt för de som inte har katter att fatta det? typ syrran. var skrev jag att jag var besviken på att hon inte orkade vara här fast hon var jättesjuk?

guuud. orka. allt vi ville var att hon skulle ha ringt när hon åkte härifrån, men det fick vi inte veta förrän vi ringde och skulle kika hur det gick att bo här med dem. skulle jag vara djurvakt åt någon, inte fan skulle jag bara åka därifrån utan att säga något (även om de fick mat varje dag), för TÄNK OM man hade kunnat få dit någon annan som kunde bo som nödlösning.

både jag och sambon har tappat förtroendet för henne, han mest tror jag. ja, hon var jättesjuk, klart man vill vara hemma då. MEN MAN RINGER!

ibland önskar jag att det bara gick att klippa av släktband, för det blir alltid så att jag får känna mig som det svarta fåret. hade det inte varit för att jag hade robert som tycker lika som jag, hade jag direkt känt att jag hade fel (hej borderline). säger någon att jag har fel så antar jag att det är så. måste jobba en hel del med det.



övrigt då (vilket är svårt att tänka på just nu för jag är bara så trött på att hon inte kan fatta).

katthemmet igår. fia var här i lördags, det var massa mys. theodor är på bättringsvägen, han äter mkt bättre. men jag mår mest bajs just nu. vaknade faktiskt på en bra sida idag, tills jag läste syrrans blogg. sambons dator är paj med, ekonomin är kass. igår bråkade vi med, som vi typ gör väldigt sällan, mindre än "normalt" skulle jag tro. sen efteråt kommer man på att bråket började av värsta fjantgrejen. doh.


ochjadetärbaragnällnumenjagärbarasåless.

 
 
vampireslave

vampireslave

20 januari 2009 17:50

gnälla får man oxå göra! massa kramar!

http://vampireslave.bloggagratis.se

 
Evve

Evve

20 januari 2009 18:45

Jag förstår dig precis. Det handlar ju om att man gett en annan människa förtroendet att ta hand om bland det käraste man har. Och då förväntar man väl sig att dom ska vara rädd om det förtroendet, och leva upp till det.
Jag skulle blivit jättebesviken!
Precis som du skriver, det är väl en sak om dom hade hört av sig så man själv kunde ta ställning till situationen.

http://www.enevve.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 20 november 2012 17:00

Ny vecka, nya tag? Jag försöker. Men gravidbullen är i vägen vad jag än ska göra. Ta på sig strumpor till exempel. Det måste verkligen se lika jobbigt ut som det är för häromdagen frågade sambon om han skulle hjälpa mig. Men vad fan, lite värdighet...

Av Linda - 13 november 2012 16:03

Idag har varit en helt okej dag. Det går så otroligt upp och ner med måendet just nu så jag är glad för det lilla. Fick tid över på tvätttiden idag så vi har tvättat lite minityrkläder. Bakat kärleksmums tills en vän till sambon kom förbi, resten är ...

Av Linda - 4 november 2012 16:38

Känslan när hela ens inre skriker "Du har gjort ett misstag!". ...

Av Linda - 4 november 2012 11:38

Tuff dag. Allt känns bajs och blä. Ångest från varje por.

Av Linda - 31 oktober 2012 11:38

Flytten är över. Dock har jag varit megaförkyld ända sedan vi anlände. Frossa, värmevallningar, hosta tills kräkningar, snorig. Ja, ni fattar. Dessutom kan jag inte gå utanför dörren pga smärtor i nedre rygg. Ischias troligtvis. Ska träffa min nya ba...

Ovido - Quiz & Flashcards