Direktlänk till inlägg 22 december 2008

idiotförare

Av Linda - 22 december 2008 22:14

när sambon skjutsade mig till katthemmet på eftermiddagen stannade vi till vid toys'r'us i valbo för jag skulle springa in och köpa lite pärlor. precis när vi skulle gå in genom entrén hörde vi hur någon sladdade omkring, vänder oss och såg (vad jag någon mikrosekund trodde var en olycka happening) en sladdande bil. den svängde sedan in på den enda lilla parkeringsficka som var ledig helt vårdlöst sladdandes hela tiden.

låt mig igen påpeka att vi var utanför en leksaksaffär. det hade kunnat gå barn på parkeringen, eller stått en unge i parkeringsfickan som föraren omöjligt kunde se från hållet han kom ifrån.

jag blev helt tokförbannad och sambon fick släpa in mig i affären, till pärlorna och vidare till kassan. inte innan jag hade hunnit muttra det ena och det andra stirrandes föraren rakt i ansiktet medans robert släpade mig vidare. han tyckte det var onödigt att hoppa på de två killarna som åkte i bilen, vilket såhär i efterhand antagligen var smart. de såg dessutom ut som de inte hade haft några problem alls att smälla ner mig utan samvete.


det här är ett praktexempel på saker jag hänger upp mig på. visst, inget hände, men egentligen, det var väl ren tur? fullt med folk som shoppar i sista sekunden innan jul, många med barn med sig, som de inte kan hålla i handen eftersom de har famnen med paket. ungar kan som bekant få för sig att springa iväg, det hade kunnat hända en olycka. gaah.



humöret blev lite bättre av kvällspasset med katterna. jag och robert hade köpt med oss en platta burkmat, det blev som en liten julklapp till missarna. när jag var där lade jag snabbt märke till att inte bara vi tänkt på julklappar åt katterna, hela köksbordet var fullt med julkort och kattmat i olika former. ett par chokladaskar till personalen med. jättefint tänkt av alla tycker jag! :)


 
 
vampireslave

vampireslave

24 december 2008 16:29

God Jul! massa kramar till er!

http://vampireslave.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 20 november 2012 17:00

Ny vecka, nya tag? Jag försöker. Men gravidbullen är i vägen vad jag än ska göra. Ta på sig strumpor till exempel. Det måste verkligen se lika jobbigt ut som det är för häromdagen frågade sambon om han skulle hjälpa mig. Men vad fan, lite värdighet...

Av Linda - 13 november 2012 16:03

Idag har varit en helt okej dag. Det går så otroligt upp och ner med måendet just nu så jag är glad för det lilla. Fick tid över på tvätttiden idag så vi har tvättat lite minityrkläder. Bakat kärleksmums tills en vän till sambon kom förbi, resten är ...

Av Linda - 4 november 2012 16:38

Känslan när hela ens inre skriker "Du har gjort ett misstag!". ...

Av Linda - 4 november 2012 11:38

Tuff dag. Allt känns bajs och blä. Ångest från varje por.

Av Linda - 31 oktober 2012 11:38

Flytten är över. Dock har jag varit megaförkyld ända sedan vi anlände. Frossa, värmevallningar, hosta tills kräkningar, snorig. Ja, ni fattar. Dessutom kan jag inte gå utanför dörren pga smärtor i nedre rygg. Ischias troligtvis. Ska träffa min nya ba...

Ovido - Quiz & Flashcards