Direktlänk till inlägg 28 oktober 2008

återbetalningsskyldig

Av Linda - 28 oktober 2008 17:31

ni som är trogna läsare vet att jag fick en fet utbetalning av försäkringskassan i början av året på 14000 spänn på grund av deras misstag. nu tycker de att de ska ha tillbaka 6360 av det helt plötsligt för att de gjort ett till jävla misstag.

detta trots att handledaren (som vi btw tyckte var så ordentlig och trevlig) praktiskt taget lovade oss att det inte skulle kunna hända.

jag blir så jävla trött. nog för att vi sparat en del i sommar, men det är inte kul att behöva lägga det på något som inte är vårat fel. plus att vi behöver vinterdäck till bilen och massa sånt där. mamma fick betala typ 3600 för sina vinterdäck tror jag. och då var de begagnade. där försvann våran budget för vintern som vi så duktigt kunnat planera för att vi sparat flitigt.


det känns som att hur jag än beter mig är det något som ALLTID ska gå fel. jag tycker att någon gång borde sånt här ta slut, att livet kan få flyta en stund så jag kommer ihåg varför jag vill leva det.

 
 
Bimbo Boy

Bimbo Boy

28 oktober 2008 17:54

Försäkringskassan är idioter! Om jag var du så skulle jag skriva insändare och vända mig till media. :) Det skrivs mycket nu om dem och all kritik mot dem behövs så att det kommer fram hur de beter sig!

http://www.bimboboy.com/blogg

 
Sandiie

Sandiie

28 oktober 2008 18:57

Vilka jävla idioter! Stryk ska dom ha!

Larv ya!

http://sandiie.blogg.se

 
vampireslave

vampireslave

28 oktober 2008 19:24

vilka jävla rövhål. =(

http://vampireslave.bloggagratis.se

 
Evelina

Evelina

29 oktober 2008 07:58

Svar: Ja men eller hur?!
Varför pep det bara på vägen IN?!
Men hur fan skulle man förklarat att man va på väg ut med en väska i handen liksom "men asså jag hade ju inte tänkt köpa den här" haha hade fasen inte blivit bra vad jag än gjort! :)

http://www.enevve.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 20 november 2012 17:00

Ny vecka, nya tag? Jag försöker. Men gravidbullen är i vägen vad jag än ska göra. Ta på sig strumpor till exempel. Det måste verkligen se lika jobbigt ut som det är för häromdagen frågade sambon om han skulle hjälpa mig. Men vad fan, lite värdighet...

Av Linda - 13 november 2012 16:03

Idag har varit en helt okej dag. Det går så otroligt upp och ner med måendet just nu så jag är glad för det lilla. Fick tid över på tvätttiden idag så vi har tvättat lite minityrkläder. Bakat kärleksmums tills en vän till sambon kom förbi, resten är ...

Av Linda - 4 november 2012 16:38

Känslan när hela ens inre skriker "Du har gjort ett misstag!". ...

Av Linda - 4 november 2012 11:38

Tuff dag. Allt känns bajs och blä. Ångest från varje por.

Av Linda - 31 oktober 2012 11:38

Flytten är över. Dock har jag varit megaförkyld ända sedan vi anlände. Frossa, värmevallningar, hosta tills kräkningar, snorig. Ja, ni fattar. Dessutom kan jag inte gå utanför dörren pga smärtor i nedre rygg. Ischias troligtvis. Ska träffa min nya ba...

Ovido - Quiz & Flashcards