Direktlänk till inlägg 21 oktober 2008

första dagen hemma

Av Linda - 21 oktober 2008 22:45

relativt bra dag, om jag jämför med fredagsnatten. har tagit ett par smärtstillande, men det gör inte i närheten lika ont som det gjorde då. jag har hört flera jämföra smärtan vid gallsten med att föda barn. så några minilarver lär ju inte bli till om jag inte får planera kejsarsnitt ^^

robert och jag var på ica maxi och handlade massa grejs som ska vara bra för mig nu. det blev lite mer varierat än jag trott faktiskt. idag har jag ätit lättkorv med potatismos och kokta grönsaker till lunch. det var faktiskt riktigt gott, men sedan hur näringsrikt det är vet jag inte. till middag åt vi tomatsoppa med mackor. robert fick ha smör och rökt skinka på sina och jag fick nöja mig med keso.

det är ju tyvärr så att den här maten kommer kännas god ett tag eftersom vi sällan (läs: aldrig) äter den, men snart kommer jag nog vara så trött på mos i olika former eller kokt potatis att jag kan spy. mamma kikade förbi på eftermiddagen och gav mig fina blommor (enda fördelen med att vara sjuk, folk ger mig saker ^^) och fikade lite te och macka. har chokladasken från bodil och bella undanstoppad tills jag vågar äta saker med fett i igen, den kommer nog smaka väldans gott då!annars har jag väl mest typ.. suttit framför datorn och sett på film. inte sådär jättespännande, men roligare än att ligga på sjukhuset och lösa korsord. plus att jag får kattgos och mys med sambon här hemma! :)

vi ska kika film nu, tänkte dra till med en skräckis tror jag. vi har några nya skräckfilmer från ginza vi inte sett än, och robert ska vara uppe inatt och tvätta så om jag blir för mörkrädd inatt behöver jag inte få dåligt samvete för att behöva väcka honom :D 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 20 november 2012 17:00

Ny vecka, nya tag? Jag försöker. Men gravidbullen är i vägen vad jag än ska göra. Ta på sig strumpor till exempel. Det måste verkligen se lika jobbigt ut som det är för häromdagen frågade sambon om han skulle hjälpa mig. Men vad fan, lite värdighet...

Av Linda - 13 november 2012 16:03

Idag har varit en helt okej dag. Det går så otroligt upp och ner med måendet just nu så jag är glad för det lilla. Fick tid över på tvätttiden idag så vi har tvättat lite minityrkläder. Bakat kärleksmums tills en vän till sambon kom förbi, resten är ...

Av Linda - 4 november 2012 16:38

Känslan när hela ens inre skriker "Du har gjort ett misstag!". ...

Av Linda - 4 november 2012 11:38

Tuff dag. Allt känns bajs och blä. Ångest från varje por.

Av Linda - 31 oktober 2012 11:38

Flytten är över. Dock har jag varit megaförkyld ända sedan vi anlände. Frossa, värmevallningar, hosta tills kräkningar, snorig. Ja, ni fattar. Dessutom kan jag inte gå utanför dörren pga smärtor i nedre rygg. Ischias troligtvis. Ska träffa min nya ba...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se