Direktlänk till inlägg 23 september 2008

hemma med sjuk katt

Av Linda - 23 september 2008 10:21

opus har lyckats bli sjuk. jag har fått nog av att besöka veterinärer nu. innan helgen ringde jag och pratade med en veterinär iaf, och vi fick en tid på måndag morgon. under helgen blev han inte ett dugg bättre, han var så dålig i magen att när sambon skulle lyfta honom målade han rummet brunt.

på vägen dit igår gjorde han ner sig i kattburen, något vi sa till receptionisten när vi var framme. hon sa åt oss att sätta oss ner och vänta! vi fick själv fråga var vi kunde hämta papper. i övrigt är vi jättenöjda med vår djurklinik, men jag blev ganska så arg då.

självklart lyckades det rum vi var i när vi var där med marwin bli ledigt. det var lite småjobbigt, även om alla rum säkert ser likadana ut.

det blev hursomhelst kläm på mage, kik i rumpan (^^), och massa sånt. vi fick lite fibrer som skulle återställa magsystemet eller nåt sånt, köpte specialmat för känslig mage tills han blir bättre (19 spänn för en pissliten burk!) och pencillin utskrivet. de fyllde också på med vätska i hans nacke, det kändes jätteskumt att röra där sen, en stor ballong. nu har den sjunkit ner i ena frambenet så han har lite problem med balansen ^^


så mycket veterinärbesök det varit på senaste tiden har jag aldrig behövt göra. självklart är de nödvändiga, men det har blivit för mycket för mig nu.


i söndags krashade jag. jag har försökt att göra mindre, men jag kan helt enkelt inte varva ner. även om jag sitter vid datorn och spelar wow är jag hyper på något vis. sitter bara och tänker på vad jag skulle kunna göra för nytta istället.

det hela slutade med att jag och sambon var helt utpumpade på energi. vet inte hur det skulle gå för mig utan honom, han är verkligen min stöttpelare. det känns både läskigt och skönt. jag är så jävla rädd för att vara beroende av någon och det är jag av honom. han säger att vi är beroende av varandra så det kanske inte är så farligt som mina tankar vill få det att verka.


det jag måste komma ihåg i alla lägen är att tankar bara är tankar.


 
 
vampireslave

vampireslave

23 september 2008 22:52

hoppas opus blir pigg fort! massa kramar sötnosar.

http://vampireslave.bloggagratis.se

 
vampireslave

vampireslave

25 september 2008 21:05

vad roligt! vilken helg hade du tänkt dig? våra helger är ganska öppna, så hojta bara så fort du vet! =)

http://vampireslave.bloggagratis.se

 
vampireslave

vampireslave

25 september 2008 21:07

jäh rajt! =) jag väntar på ditt samtal baby^^

http://vampireslave.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 20 november 2012 17:00

Ny vecka, nya tag? Jag försöker. Men gravidbullen är i vägen vad jag än ska göra. Ta på sig strumpor till exempel. Det måste verkligen se lika jobbigt ut som det är för häromdagen frågade sambon om han skulle hjälpa mig. Men vad fan, lite värdighet...

Av Linda - 13 november 2012 16:03

Idag har varit en helt okej dag. Det går så otroligt upp och ner med måendet just nu så jag är glad för det lilla. Fick tid över på tvätttiden idag så vi har tvättat lite minityrkläder. Bakat kärleksmums tills en vän till sambon kom förbi, resten är ...

Av Linda - 4 november 2012 16:38

Känslan när hela ens inre skriker "Du har gjort ett misstag!". ...

Av Linda - 4 november 2012 11:38

Tuff dag. Allt känns bajs och blä. Ångest från varje por.

Av Linda - 31 oktober 2012 11:38

Flytten är över. Dock har jag varit megaförkyld ända sedan vi anlände. Frossa, värmevallningar, hosta tills kräkningar, snorig. Ja, ni fattar. Dessutom kan jag inte gå utanför dörren pga smärtor i nedre rygg. Ischias troligtvis. Ska träffa min nya ba...

Skapa flashcards