Direktlänk till inlägg 14 september 2008

gnällgnäll

Av Linda - 14 september 2008 21:58

jag tror jag faktiskt är tvungen att ge upp nu. vet inte vad jag mer ska göra för att få personen jag tänker på att förstå att jag vill ha vår vänskap. ursäkten att x har mycket att göra räcker inte för mig efter snart ett halvår. nog sjutton skulle man under den tiden ha hunnit åtminstone kanske svara på ett sms. och har man inte pengar på mobilen kan man ju slänga ett gboksinlägg nånstans och förklara det.

eftersom jag är som jag är har jag trott att det bara beror på att jag är nojjig. för nojjig är jag. men jag får ingen somhelst respons, utom då jag ringt och tagit upp det. då har x försäkrat mig om att allt är som det ska. jag kan inte förstå hur det kan vara det när jag går och är orolig och när jag skriver sms, på msn och gboksinlägg  är jag utan svar 90% av gångerna.

det här gör mig otroligt ledsen, för jag tycker så mycket om x. jag trodde det vi hade var en sån vänskap som skulle vara för livet. vet bara inte vad mer jag kan göra just nu. 


mår inte på topp nu heller. jag visste ju att ronja inte var helt frisk, men jag var liksom inte beredd ändå i fredags när mamma ringde och sa att nu var det dags. han hade slutat tvätta sig och sådant. jag fick avbryta tvättid, dra ut mat ur ugnen och ringa till folket som skulle komma och laga vår kyl som hade gått sönder att jag var tvungen att åka iväg.

jag tror ronja förstod vad som var på gång, men han var ändå lugn. när vi väntade i ett rum på veterinären fick han lite blötmat och låg och kurrade som en tok. jag höll honom i famnen när han somnade, på ett sätt var det hemskt att känna att han blev helt slapp, men på ett annat vis var det skönt att han fick känna en sista trygghet innan han joinade marwin i katthimlen.

det var ju dags och för hans bästa, men det gör så ont. han har liksom funnits där ända sen jag var liten. 


usch, inte mycket positiva känslor att försöka suga åt mig.. 

 
 
Bimbo Boy

Bimbo Boy

15 september 2008 00:11

Sånt är skitjobbigt. Men bra ändå att du skrev en blogg. Då kanske det går in, eftersom det inte har funkat när du har försökt prata med personen. :) Puss.

http://www.bimboboy.com/blogg

 
vampireslave

vampireslave

17 september 2008 13:18

tänker på dig massor vännen. massa kramar har jag på lager oxå. =)

http://vampireslave.bloggagratis.se

 
Evelina

Evelina

17 september 2008 21:26

SV: Ja dom är då verkligen inte lätt att hitta!
Men plötsligt finns de liksom bara där, så faller liksom alla bitar på plats :)
VIlken tur vi har haft då :) Fast det kanske är både tur och skicklighet? haha ;)
*high fiiiiiive*

http://www.enevve.blogg.se

 
CrimsonAnna

CrimsonAnna

18 september 2008 22:50

Tröstkramar från mig, Ozzy och Lucifer

http://www.metalanna.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 20 november 2012 17:00

Ny vecka, nya tag? Jag försöker. Men gravidbullen är i vägen vad jag än ska göra. Ta på sig strumpor till exempel. Det måste verkligen se lika jobbigt ut som det är för häromdagen frågade sambon om han skulle hjälpa mig. Men vad fan, lite värdighet...

Av Linda - 13 november 2012 16:03

Idag har varit en helt okej dag. Det går så otroligt upp och ner med måendet just nu så jag är glad för det lilla. Fick tid över på tvätttiden idag så vi har tvättat lite minityrkläder. Bakat kärleksmums tills en vän till sambon kom förbi, resten är ...

Av Linda - 4 november 2012 16:38

Känslan när hela ens inre skriker "Du har gjort ett misstag!". ...

Av Linda - 4 november 2012 11:38

Tuff dag. Allt känns bajs och blä. Ångest från varje por.

Av Linda - 31 oktober 2012 11:38

Flytten är över. Dock har jag varit megaförkyld ända sedan vi anlände. Frossa, värmevallningar, hosta tills kräkningar, snorig. Ja, ni fattar. Dessutom kan jag inte gå utanför dörren pga smärtor i nedre rygg. Ischias troligtvis. Ska träffa min nya ba...

Ovido - Quiz & Flashcards