Alla inlägg under juli 2008

Av Linda - 4 juli 2008 20:08

till min och sambons besvikelse ska vår favoritaffär sluta sälja drakar. hon som äger butiken tycker också det är jättetrist, då hennes vision av fantasy magic var mestadels draktema. i början såldes det drakar jättebra, men för varje gång jag varit där har bredden på sortimentet minskat. senaste besöket reades alla draksaker ut med 30%.

naturligtvis var jag tvungen att passa på. hyllan på bilden har jag alltid velat ha, men inte i mina vildaste fantasier har jag kunnat tro att jag skulle ha ekonomi för det (tack än en gång försäkringskassan). tusen spänn rabatt är inte lite, så även om den gick på lite över två lappar är både jag och robert så otroligt nöjda med vår nya möbel.

vi gick ut ur affären 3000 spänn fattigare, men hyllan och de drakar vi snappade åt oss var helt klart värt det. särskilt med tanke på att vi betalade 70% av fullt pris.


jag tycker det är jättesorgligt att det inte finns marknad för drakar i gävle, men samtidigt fick jag ju fynda lite. jag har handlat drakar så det räcker ett bra tag framöver :)

Av Linda - 2 juli 2008 18:18

efter en stund började de bråka om uppmärksamheten O.o

Av Linda - 2 juli 2008 18:17

denna ville jag smuggla med hem. så söt!

Av Linda - 2 juli 2008 18:16

klappa getterna är ett måste vid ett besök på furuvik :D

Av Linda - 2 juli 2008 18:13

när jag skulle visa robert dessa fåglar tittade han på sparvarna i buren som var där med och utbrast: "oj! vilka små!" haha. förstår inte hur han kunde missa de "riktiga" fåglarna som bodde där ^^

Av Linda - 2 juli 2008 18:08

emelie knäpper så hon fattas ^^

(och ja, hej hängmage :P)

Av Linda - 2 juli 2008 17:50

sedan jag var liten har jag inte varit i furuviksparken mer än ett par gånger. för er som inte vet är det en liten djur/nöjespark. ganska lagom stor om man inte är hysteriskt förtjust i karuseller.

gårdagen spenderades där i ungefär 4 timmar. vi hade jättetrevligt, dessutom var det ett nöje nisse kunde hänga med på eftersom man får ha kopplade vovvisar med.

vi såg massa söta apor i olika raser, klappade getterna och deras bäbisar, och tja, vi såg nog de flesta djuren de har. nyaste djurattraktionen är känguruskogen, där man får gå igenom deras "bur" på en stig. dock gömde de sig riktigt bra i skogen så några sådana fick vi inte kika på.


trots att vi betalat det dyra inträdet för 6 personer, bestämde vi oss för att åka ett par karuseller för ännu mer dyra pengar. inget häftigt så att säga, utan det blev kaffekopparna och spöktåget (som jag aldrig kommer sluta reta emelie för som gick vilse och fick panik i slottet på vägen in, haha!). sambon som är lite kinkig passade när vi skulle åka bergochdalbanan. den var inte så superkul dock, det kändes och lät som vagnarna skulle lossna så jag satt mest och hoppades på att komma levande ner ^^


kvällen dessförinnan hade vi myskväll här hemma efter shopping i gävle, med tacos och meet the robinsons. riktigt skön stämning. emelie och jennie kärleksgnabbandes och nisse somnade i min famn.



idag kom mitt fina femsiffriga belopp in på kontot. mitt konto har aldrig fått smaka på så mycket pengar på en gång, jag räknade ut att det är 500 mindre än vad jag levde på under 5 månader på existensminimum (efter hyran då). känns helt sjukt.

undrar hur många dagar en politiker skulle överleva på existensminimum. de gamarna.

Av Linda - 1 juli 2008 12:14

åtminstone tillfälligt, innan vi betalat räkningar. men nog blir det lite över åt nåt skoj.

imorgon kommer ca 14500 kronor in på mitt konto. i löööööv att försäkringskassan gjorde detta misstag :D

Ovido - Quiz & Flashcards