Direktlänk till inlägg 17 juli 2008

bajsdag

Av Linda - 17 juli 2008 13:13

idag är en riktig skitdag. jag gissar på att jag mest är trött och då gillar negativa tankar att smyga sig på.

som vikten till exempel. just nu känns det som jag aldrig mer tänker visa mig utanför dörren, jag kan inte förstå hur jag utsatt folk för den synen. varför är jag så svag, och inte kan lyckas gå ner i vikt när jag lyckats förr?


nästa sak är min nojighet. den säger mig att vissa vänner som jag inte träffar särskilt ofta inte vill vara mina vänner längre. jag vill inte vara tjatig på dem och fråga fler ggr, men jag går med ont i magen för att jag liksom inte vet. så borde det inte vara heller, men det visar sig väl hur det är förr eller senare.


jag har inte alla gymnasiebetyg, ingen riktig jobberfarenhet, inget körkort. kommer inte heller lyckas fixa det inom de närmsta åren. jag är kass. 


 
ANNONS
 
Diana

Diana

17 juli 2008 16:30

Om man verkligen verkligen vill något så klarar man det. Allt du vill kan du få.

http://devilslaugh.blogspot.com

 
vampireslave

vampireslave

20 juli 2008 00:01

du är verkligen inte kass! långt därifrån! du är en av de bästa människor jag känner! och om dig var mig du syftade på, angående vänner som bor långt bort som du inte träffar så ofta, behöver du inte vara orolig. min vän-lojalitet är äkta och ständig! jag längtar tills vi kan ses nästa gång! tusen tack oxå för brevet, med små presenter, du gjorde verkligen min dag! =) stora kramar!

http://vampireslave.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 20 november 2012 17:00

Ny vecka, nya tag? Jag försöker. Men gravidbullen är i vägen vad jag än ska göra. Ta på sig strumpor till exempel. Det måste verkligen se lika jobbigt ut som det är för häromdagen frågade sambon om han skulle hjälpa mig. Men vad fan, lite värdighet...

Av Linda - 13 november 2012 16:03

Idag har varit en helt okej dag. Det går så otroligt upp och ner med måendet just nu så jag är glad för det lilla. Fick tid över på tvätttiden idag så vi har tvättat lite minityrkläder. Bakat kärleksmums tills en vän till sambon kom förbi, resten är ...

Av Linda - 4 november 2012 16:38

Känslan när hela ens inre skriker "Du har gjort ett misstag!". ...

Av Linda - 4 november 2012 11:38

Tuff dag. Allt känns bajs och blä. Ångest från varje por.

Av Linda - 31 oktober 2012 11:38

Flytten är över. Dock har jag varit megaförkyld ända sedan vi anlände. Frossa, värmevallningar, hosta tills kräkningar, snorig. Ja, ni fattar. Dessutom kan jag inte gå utanför dörren pga smärtor i nedre rygg. Ischias troligtvis. Ska träffa min nya ba...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se