Direktlänk till inlägg 12 juli 2008

not nakd

Av Linda - 12 juli 2008 12:58

som bilden visar är jag och dennis oerhört lättroade, det där satt vi med och hade skitkul igår, haha. längesen jag skrattade så mycket, det behövdes verkligen.

innan vi roade oss med hans bildprogram var jag och dennis och fikade och strövade lite på stan. var längesen vi sågs nu så det var massa gosigt :)


från ett par i dbt-gruppen har jag hört talas om not nakd, en klädaffär som öppnade i oktober förra året. har inte tagit mig dit förrän igår, den ligger inte mitt i centrum och det är där jag oftast gör ärenden. 

hursomhelst var butiken jättemysig, även fast den var liten hade den mycket olika kläder. det allra bästa är att den faktiskt har lite storlekar som man inte behöver väga 40 kg för att få på sig (överdrift jag vet, men det känns ju nästan så ^^). jag och dennis fastande ett tag därinne och pratade med hon som äger affären, hon var riktigt trevlig och sa dessutom att man kan säga till om man saknar något så finns det möjlighet att ta in. 

gick därifrån med en jättesnygg t-shirt till sambon och en till mig själv att ha som jobbtröja på katthemmet. måste även skaffa byxor och skor att ha där, man måste ha speciella kläder för att minska risken för bakterier som kan följa med kläder hemifrån.



från i morse till imorgonbitti får jag och djuren klara oss själva. sambon jobbar ett dygn-skift och sover på jobbet inatt. såhär under dagen kommer det inte vara några problem, men sömn ensam i sängen ikväll är nog bara att glömma. jag är så van att ha hans värme bredvid mig så när vi ska sova på olika håll ligger jag mest vaken. att vara mörkrädd hjälper inte till heller ^^


om jag orkar ska jag försöka städa, men det har varit så mycket i veckan så jag känner mig som en överkokt staghetti både i kropp och själ. ska ta mig ut på promenad med moa iaf, det brukar pigga upp att se halva hennes kropp svänga när hon viftar på svansen. ibland viftar hon så mycket så svansen snurrar som en propeller och jag kan nästan svära på att hon ibland lyfter från marken med bakdelen! 

 
 
Bimbo Boy

Bimbo Boy

12 juli 2008 17:15

Saknar dig!

http://www.bimboboy.com/blogg

 
Diana

Diana

13 juli 2008 01:00

HEJHEJ! :D Nu har jag lärt mig att svara! Bara så du vet ;) Pusshej!

http://devilslaugh.blogspot.com

 
Ingen bild

NuclearAnt

16 juli 2008 00:03

Shit vad snygga ni blev :)

/Cinth

 
Ingen bild

Malin på Malta

16 juli 2008 19:11

Skriv oftare så jag har nå´t roligt att läsa!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 20 november 2012 17:00

Ny vecka, nya tag? Jag försöker. Men gravidbullen är i vägen vad jag än ska göra. Ta på sig strumpor till exempel. Det måste verkligen se lika jobbigt ut som det är för häromdagen frågade sambon om han skulle hjälpa mig. Men vad fan, lite värdighet...

Av Linda - 13 november 2012 16:03

Idag har varit en helt okej dag. Det går så otroligt upp och ner med måendet just nu så jag är glad för det lilla. Fick tid över på tvätttiden idag så vi har tvättat lite minityrkläder. Bakat kärleksmums tills en vän till sambon kom förbi, resten är ...

Av Linda - 4 november 2012 16:38

Känslan när hela ens inre skriker "Du har gjort ett misstag!". ...

Av Linda - 4 november 2012 11:38

Tuff dag. Allt känns bajs och blä. Ångest från varje por.

Av Linda - 31 oktober 2012 11:38

Flytten är över. Dock har jag varit megaförkyld ända sedan vi anlände. Frossa, värmevallningar, hosta tills kräkningar, snorig. Ja, ni fattar. Dessutom kan jag inte gå utanför dörren pga smärtor i nedre rygg. Ischias troligtvis. Ska träffa min nya ba...

Ovido - Quiz & Flashcards