Direktlänk till inlägg 29 juni 2008

svensson svensson

Av Linda - 29 juni 2008 23:05

mer smittande skratt än sambons syster emelies får man leta efter. frågan är om man skrattar med henne eller till slut åt henne för att hon inte kan sluta garva när hon väl är igång ^^ hon har ett sådant skratt som de fisiga stroppmänniskorna stör sig på, för att det stör deras så perfekta vardag. synd för dom säger jag!


just nu ställde hon frågan:

"rooobert? har ni låst ytterdörren?"

sambon: "ja-aa."

emelie: "kan jag gå ut ändå?"


haha, hon är så skön. jag var bara tvungen att tillägga: "ja, om du låser upp dörren först."


när de först kom hit och kikade runt hur vi bor visade jag henne en sak jag fått av syrran malin.

"jaha, så den är från grekland?"

i efterhand hade hon själv inte en aning om varför hon sa så. emelie i ett nötskal :)


både en bra och dålig dag. jag var så otroligt uppstressad innan svensson-familjen dök upp, lättirreterad och stirrig. när de väl kom har det bara varit jättemysigt. sambons föräldrar hyr en stuga i årsunda eftersom hunden nisse inte går ihop med katter. (söt är han dock iaf!).

emelie och jennie slaggar i soffrummet, med duvan och råttan.

vi har kikat på horton hears a who, käkat popcorn (jag hann sno åt mig 5 stycken av de båda omgångarna) och myst i soffan.


det mörka molnet på dagen var när vi skulle åka och bada och moa lyckades stuka tassen på väg till parkeringen. hon har en sjukdom som gör hennes skelett svagt och just den tassen har hon stukat förr. hon som i vanliga fall inte får röra sig för mycket för att det sliter på henne, hoppar nu fram på 3 ben. eftersom hon haft samma skada förr och vetrinärerna inte kan göra något åt en stukning ska vi avvakta.

så det slutade med att jag och moa stannade hemma när de andra åkte till strandbaden. ganska välbehövligt för mig att vara lite ensam ändå, då jag ändå inte badar offentligt.


dagens poäng: 4 plus av 5 möjliga.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 20 november 2012 17:00

Ny vecka, nya tag? Jag försöker. Men gravidbullen är i vägen vad jag än ska göra. Ta på sig strumpor till exempel. Det måste verkligen se lika jobbigt ut som det är för häromdagen frågade sambon om han skulle hjälpa mig. Men vad fan, lite värdighet...

Av Linda - 13 november 2012 16:03

Idag har varit en helt okej dag. Det går så otroligt upp och ner med måendet just nu så jag är glad för det lilla. Fick tid över på tvätttiden idag så vi har tvättat lite minityrkläder. Bakat kärleksmums tills en vän till sambon kom förbi, resten är ...

Av Linda - 4 november 2012 16:38

Känslan när hela ens inre skriker "Du har gjort ett misstag!". ...

Av Linda - 4 november 2012 11:38

Tuff dag. Allt känns bajs och blä. Ångest från varje por.

Av Linda - 31 oktober 2012 11:38

Flytten är över. Dock har jag varit megaförkyld ända sedan vi anlände. Frossa, värmevallningar, hosta tills kräkningar, snorig. Ja, ni fattar. Dessutom kan jag inte gå utanför dörren pga smärtor i nedre rygg. Ischias troligtvis. Ska träffa min nya ba...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Skapa flashcards