Direktlänk till inlägg 26 maj 2008

4 rör blod

Av Linda - 26 maj 2008 13:02

det är så tomt sen melissa åkte. trots att det är flera dagar sen förväntar jag mig nästan att hon ska vara här när jag vaknar. det ska verkligen inte få dröja ett helt år tills vi ses igen! när hon ploppat ut freja ska jag dit och utbilda mig i rapningar och blöjbyten. kan vara bra att öva på någon annans alien så man kan när det är dags själv ^^

jag måste dock säga att jag fick värsta flashbilderna av hur hon började få värkar och vi skulle behöva köra in till sjukhuset. så fort hon tog sig på magen och gjorde ett ljud ifrån sig, var jag tvungen att fråga "gör det ont?", "hur är det?!" osv. men jädrar vad coolt det var att se freja sparka där inne, magen bara bollades runt :D


imorse var det dags för blodprov. enligt rådgivningen som jag ringde eftersom hälsocentralen är stängd pga strejken togs inga blodprover förutom på akuten. tur att jag inte lyssnade, för det var bara att komma in på fastande mage och sträcka fram armen. nästa måndag ska jag träffa en läkare på kirurgen i gävle.

även om det skulle bli beslutat att jag får göra en magsäcksoperation så kommer det antagligen ta minst ett år innan jag väl får den. jag hade släppt alla förhoppningar när jag fick kallelsen. tankarna nu är att blir det så blir det. känner mig ganska likgiltig inför det hela.


igår lyckades jag övervinna tvångstanken att går jag en promenad är det för motionens skull. så jag och sambon gick med flätade fingrar i solen och bara njöt av vädret och varandras sällskap. jag kan ju lova att jag inte lyckas känna så ofta.

 
ANNONS
 
vampireslave

vampireslave

27 maj 2008 13:20

saknar er jättemycket... och vore väldigt kul att ses snart igen! du kan komma hit och utbilda dig hur mycket som helst, haha! varför inte lite spy och kräk när du ändå är igång? hihi

tänkte precis messa och fråga hur det gick med provtagningen, men här fick jag ju svar på min fråga. =) skönt att den biten är avklarad! ring om du vill sötnos, mr snygg jobbar kväll och inneboende är uteboende idag och imorgon, alltså är jag eeensaaaam^^

http://vampireslave.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 20 november 2012 17:00

Ny vecka, nya tag? Jag försöker. Men gravidbullen är i vägen vad jag än ska göra. Ta på sig strumpor till exempel. Det måste verkligen se lika jobbigt ut som det är för häromdagen frågade sambon om han skulle hjälpa mig. Men vad fan, lite värdighet...

Av Linda - 13 november 2012 16:03

Idag har varit en helt okej dag. Det går så otroligt upp och ner med måendet just nu så jag är glad för det lilla. Fick tid över på tvätttiden idag så vi har tvättat lite minityrkläder. Bakat kärleksmums tills en vän till sambon kom förbi, resten är ...

Av Linda - 4 november 2012 16:38

Känslan när hela ens inre skriker "Du har gjort ett misstag!". ...

Av Linda - 4 november 2012 11:38

Tuff dag. Allt känns bajs och blä. Ångest från varje por.

Av Linda - 31 oktober 2012 11:38

Flytten är över. Dock har jag varit megaförkyld ända sedan vi anlände. Frossa, värmevallningar, hosta tills kräkningar, snorig. Ja, ni fattar. Dessutom kan jag inte gå utanför dörren pga smärtor i nedre rygg. Ischias troligtvis. Ska träffa min nya ba...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se