Direktlänk till inlägg 19 april 2008

uppdate

Av Linda - 19 april 2008 23:09

lite bloggsvacka för mig tror jag.

har massor jag skulle kunna skriva av mig om, men orken har inte infunnit sig. de senaste 2-3 dagarna har mest bestått av ångest och panikanfall.

efter en förmiddag med sådant idag bestämde jag och sambon oss för att vi behövde göra något kul. dock finns inte så mycket roligt i sandviken så i brist på bättre tog vi en tur på dollarstore. kände mig otroligt skabbig osv, men det var sol idag så jag kunde gömma mig bakom mina solglasögon och imitera fluga.


fast vi sett det mesta på dollar flera gånger om, kan vi strosa där ett bra tag, och alltid hitta något litet att köpa. lite akrylfärger, en ljuslykta, filmen 1408 och lite annat småtjaffs fann sin väg ner i korgen.

sedan satte vi oss utanför i solen med varsin isglass. vid ett sådant tillfälle känner jag mig nästan normal ibland. lycklig, utan problem.


vi har dessutom tagit grilloskulden för detta år. min sambo påstod sig vara mästare på grillning, så jag som alltid eldar upp maten överlät det åt honom. tur att jag gjorde mycket potatis och vitlökssås, för sådant svart kött som ändå var rått inuti har jag nog aldrig sett! haha!

det var mys ändå, vi kikade på nya filmen som faktiskt var riktigt läskig. en kopp te efter maten så var måltiden ändå fulländad. 


om det är fint väder imorgon, och mitt humör tillåter sig (vilket är svårt att veta för jag missade medicinen igår, så jag bara väntar på extranedåt) ska jag fortsätta påta i rabatterna. rensa bort gammalt och så.

när mälissamys/gravido numbero one kommer på besök i maj tänkte jag nog ta henne till hjälp att handla växter att plantera. sånt är hon bra på :D 

 
 
vampireslave

vampireslave

20 april 2008 13:06

weee!! det låter jättekul! kommer inte ha tid själv att göra i ordning balkongen detta året, så jag hjälper mer än gärna till! =)

http://vampireslave.bloggagratis.se

 
Elin

Elin

21 april 2008 07:16

oh =) Grilla vill jag med göra, dock föredrar jag att dom inte är svarta på utsidan, dom ska gärna vara klara inuti med :P
jo brändaholm är sött att gå omkring i men jag skulle inte heller vilja ha en stuga där, dom är rätt små med =) Kolonistugor med jättetomter!

http://www.elinsvensson.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 20 november 2012 17:00

Ny vecka, nya tag? Jag försöker. Men gravidbullen är i vägen vad jag än ska göra. Ta på sig strumpor till exempel. Det måste verkligen se lika jobbigt ut som det är för häromdagen frågade sambon om han skulle hjälpa mig. Men vad fan, lite värdighet...

Av Linda - 13 november 2012 16:03

Idag har varit en helt okej dag. Det går så otroligt upp och ner med måendet just nu så jag är glad för det lilla. Fick tid över på tvätttiden idag så vi har tvättat lite minityrkläder. Bakat kärleksmums tills en vän till sambon kom förbi, resten är ...

Av Linda - 4 november 2012 16:38

Känslan när hela ens inre skriker "Du har gjort ett misstag!". ...

Av Linda - 4 november 2012 11:38

Tuff dag. Allt känns bajs och blä. Ångest från varje por.

Av Linda - 31 oktober 2012 11:38

Flytten är över. Dock har jag varit megaförkyld ända sedan vi anlände. Frossa, värmevallningar, hosta tills kräkningar, snorig. Ja, ni fattar. Dessutom kan jag inte gå utanför dörren pga smärtor i nedre rygg. Ischias troligtvis. Ska träffa min nya ba...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards